gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Güncel - DTP hakkında jet soruşturma.
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 19
 Yazar: Mesaj:
comandante
comandante
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, Demokratik Toplum Partisi DTP'nin kongresinin sonuç bildirgesinde PKK terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'ı Kürt halk önderi diye ifade eden parti yöneticileri hakkında soruşturma başlattı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, Demokratik Toplum Partisi DTP kongresinin sonuç bildirgesine jet soruşturma başlatı. Diyarbakır'da 3 gün süren toplantı sonrası ,Türk ulusçuluğun değiştirilmesi, özerk bölge talep eden ve bölücü terör örgütü lideri Abdulah Öcalan için Kürt halk önderi diye ifade eden, DTP Genel Başkanvekili Nurettin Demirtaş ve parti yönetimi hakkında inceleme başlattı. Savcılık kongrenin açılış konuşmasını Kürtçe yapan DEP eski Milletvekili Leyla Zana hakkında da soruşturma başlatmıştı.

30 Ekim 2007 22:22  mesajın adresini al  
elchina
elchina
geç bile kaldılar..

30 Ekim 2007 22:23  mesajın adresini al  
hayda.bre
hayda.bre
Açsa ne olucak takipsizlik kararı veriyorlar :(

30 Ekim 2007 22:57  mesajın adresini al  
comandante
comandante
Eğer bildiriyi okursanız bu sefer o kadar ucuz yırtamayacaklar gibi gözüküyor

http://www.cafesiyaset.com/haber/20071030/Tahrik-gibi-DTP-bildirisi.php

30 Ekim 2007 23:06  mesajın adresini al  
dnz
dnz
bi kaç çapulcu yüzünden kürt insanının adını çıkardılar

1 defa alkışlanmış (1)  30 Ekim 2007 23:20  mesajın adresini al  
elchina
elchina
bir kaç???

30 Ekim 2007 23:22  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
ağzımdan aldın...

elchina demis ki:

geç bile kaldılar..

30 Ekim 2007 23:23  mesajın adresini al  
dnz
dnz

valla sayamadım ama çok olmadıkları kesin

elchina demis ki:

bir kaç???

1 defa alkışlanmış (1)  30 Ekim 2007 23:28  mesajın adresini al  
elchina
elchina
diyosun

30 Ekim 2007 23:29  mesajın adresini al  
_needle in the h@y__
_needle in the h@y__
Evet doğru geç bile kaldılar fakat ben bunu Savcılık için söylemiyorum.
Leyla Zana ve diğer dtp liler için söylüyorum.
Bunlar hala pkk nın uzantısı değiliz diye dursun,pkk nın şu anda yürüttüğü politikayı destekliyor,ona göre adım atıyorlar.
Ndir bu politika.Kürt halkını örgütleyip,Bir iç savaş başlatmak.pkk bunun için,buna yönelik yapıyor herşeyini.
Sanki leyla zana bilmiyormu böyle konuşunca partinin kapatılacağını,soruşturmalar açılacağını.Ama zaten istediği bu.Partisi kapatılınca doğudaki vatandaşlarımıza gidip diyecekki,bakın gene kapattılar partimizi,artık devlete,sisteme nasıl güveneceğiz.bizi adam yerine bile koymuyorlar.
Böylece Halkımızı ayaklandırmaya çalışacaklar.
Bu olay son derece küçük olabilir fakat daha kimbilir nice tuzaklar kuracaklar bunun için.Bunun altyapısını öyle güzel hazırlayacaklarki...
Allah Ülkemizi bunların şerrinden korusun.

2 defa alkışlanmış (2)  30 Ekim 2007 23:33  mesajın adresini al  
elchina
elchina
amin

30 Ekim 2007 23:35  mesajın adresini al  
_needle in the h@y__
_needle in the h@y__
sonuna yazcaktım aminnn yazan arkadaslar cıkmış çok şükür.
Bunlar şeytan şeytan şeytan

elchina demis ki:

amin

31 Ekim 2007 00:40  mesajın adresini al  
elchina
elchina
bencede öle

31 Ekim 2007 00:46  mesajın adresini al  
bıktımmm
bıktımmm
şükür yarabbim doğru yolu bulmuşlar geçde olsa=)

31 Ekim 2007 01:13  mesajın adresini al  
tohunç
tohunç
tek demokratik çözüm şansımızda güme gidiyor

31 Ekim 2007 01:19  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
PKK terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'ı Kürt halk önderi diye ifade eden parti yöneticileri hakkında soruşturma başlattı.

sadece bu yüzden de değilmiş soruşturma. eyalet sistemi getirilmeli , kürtlerin eyaleti olmalı demiş. vay canına!!! sen ne hakla ülkeyi bölüyon eyaletlere?

31 Ekim 2007 20:04  mesajın adresini al  
_ortakantinci_
_ortakantinci_
bu insanlar ne istiyor anlayamıyorum ben! eşitlikse eşitlik kardeşlikse kardeşlik..hangi konuda anlaşmak istiyorlar?.ortada anlaşılması gereken bir konu mu var?. o şerefsizlerden başka hiç kimse ayrım yapmıyor kii...bu vatana vatanım diyen bu millete milletim diyen bu milletin ve vatanın bütünlüğünü,saygınlığını ve çıkarını düşünen herkes bu milletin bir parçasıdır ve bu vatanda onun da yeri vardır..yok aksini düşünüyorsa zaten ne bu milletin parçasıdır ne de bu vatanda yeri vardır!!! şu zamana kadar böyleydi; şu zamandan sonra da böyle olacak!

31 Ekim 2007 20:38  mesajın adresini al  
comandante
comandante

dedektif tohunç demis ki:

tek demokratik çözüm şansımızda güme gidiyor

Tek demokratik çözüm şansımız bebek katilini ''Kürt Halk Önderi ilan ediyor, ülkeyi eyaletlere bölmek istiyor, arkasında Cudi olduğunu iddia ediyor, terörist cenazelerini kaldırıyor, dağdaki eşkıyayı kardeş ilan ediyor. harbiden çok demokrtlarmış bee. Hayran kaldım bu işe.

31 Ekim 2007 22:39  mesajın adresini al  
psikolojik manyak
psikolojik  manyak
teşekkürler ab'ye, yine yargıyı baskı altında bırakacaklar.. teröristler icin çok özgürlük meraklıları ya

1 Kasım 2007 14:07  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 19
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008