ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Yeniçağ gazetesinin bugünkü manşeti ve haberi oldukça anlamlı...
Ortakantin geçnliğinin yaptığı türden bir etkinlik ve buluşnayı liboş gazetecilerimiz ve CIA yapmışlar...tabii onlar pahalı bir italyan restorantını tercih etmişler...
Kod adı bebek
CIA elemanları Eric Edelman ve Marc Parris, MİT eski Müsteşarı Sönmez Köksal, Soros’un fonladığı TESEV’in Başkanı Can Paker, TRT eski Genel Müdürü Cem Duna, Hasan Cemal ve Cengiz Çandar’ın 18 Şubat 2005’teki “Bebek” buluşması meyvelerini veriyor!!!
Etkinlik ve buluşmayı CIA elemanları düzenlemişler...çok sosyal insanlar doğrusu....
cengiz çandar ve hasan cemal, radikal bir ak parti taraftırlıklarıyla bilinmekle beraber her önemli olayda mutlaka medya önünde konuşturulurlar..
TESEV için diyecek bir şey yok.. soros vakfı bağlantılı, Açık toplum enstitüsü ve açık radyo uzantılarından,
diğer uzantıları Radikal gazetesi ve Murat Belge-Perihan Mağden-Nuray Mert
üçlemesi yani turuncu liberal sol tayfası..
30 Ekim 2007 14:20
tohunç
konu hakkında bilgim yok ama google a Eric Edelman yazdım ( CIA ajanı demişsiniz ) Amerika Savunma Bakanı Yardımcısı - eski Türkiye Büyükelçisi çıktı :)
Marc Parris te eski Ankara Büyükelçisiymiş
30 Ekim 2007 14:30
tohunç
Eric Edelman kim?
Eric Edelman, Türkiye'de soykırım iddialarına ilişkin tasarı nedeniyle oluşan tepkiyi yatıştırmak üzere Ankara'da... Washington durumu toparlamak için eski Ankara büyükelçisini seçti.
O büyükelçi ki, biz buradan gönderene kadar akla karayı seçmiş, kendisini köşemizden İstenmeyen adam ilan etmiştik. Nihayet gitti ve Pentagon'a Savunma Bakan Yardımcısı oldu.
Konuşmama yemini ettiler
Görev yaptığı ülkeleri paçalamakla ünlü Yahudi Büyükelçi Eric Edelman, yemeği CIA’dan arkadaşı eski Büyükelçi Marc Parris’le organize etti. Davete katılanlar, karanlıkta başlayıp karanlıkta biten o gecedeki konuşmalarla ilgili olarak bugüne kadar tek kelime etmedi...
amerikan merkezi haberalma teşkilatı ve amerikan savunma bakanlığı
aralarında organik bağ olmayan kuruluşlar değildir...
30 Ekim 2007 14:34
tohunç
CIA elemanı deyince sen ajan majan sandım bende yahu, eski büyükelçilerle yemek yemişler işte bence bişey yok ortada ;) karanlık gece falan :D:D restorant loşmuymuş :D:D
30 Ekim 2007 14:38
mavera..
valla çok romantik bir ortam varmış, sizin buluşmalara 5 basacağı kesin bir buluşmaymış:))
cengiz çandarla edelman arasındaki yakınlaşma gözlerden de kaçmamış:))
dedektif tohunç demis ki:
CIA elemanı deyince sen ajan majan sandım bende yahu, eski büyükelçilerle yemek yemişler işte bence bişey yok ortada ;) karanlık gece falan :D:D restorant loşmuymuş :D:D
30 Ekim 2007 14:41
tohunç
of of of of of perihan mağden de kayış gibi biliyon mu ne iş yapmıştır o masada :D
30 Ekim 2007 14:46
mavera..
tohunççum işin biraz daha amerikan emperyalizmi ve yerli işbirlikçileri kısmına mı girsek ne dersin:))
30 Ekim 2007 14:50
tohunç
kuzum öyle bi durum olsa işbirlikçilerle ajanlar şunlar bunlar böyle rastoranda fln buluşmazlar rahat ol ;)
30 Ekim 2007 15:38
mavera..
nerede buluşurlar??
dedektif tohunç demis ki:
kuzum öyle bi durum olsa işbirlikçilerle ajanlar şunlar bunlar böyle rastoranda fln buluşmazlar rahat ol ;)
30 Ekim 2007 16:27
tohunç
bilmem hiç buluşmadım ama emin ol yeniçağ gazetesinin göremiyceği biyer olur :)
30 Ekim 2007 16:43
2che:)
perihan mağden ne halt yemiş orda,onu anlaymadım ben..
biri anlatıversin..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15471
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.