o zaman şööle diyelim bana 1 kilo kıymadan cızbız köfte yapanın 1 elini tutarım..
29 Ekim 2007 20:39
aslan67
güzel oldu da, 1 köfte az oldu be, misal benim 3 gün köleliğim için 2 kilo beyaz peynir gerek :)
aynen ha:D
çaktırma olm asLI'yı kolay yoldan köle yaptık:Dmuhaha
benim 3 gün köle olmam için bir petek bal,yarım kilo beyaz peynir,bir tabak çeçil peyniri(o da senin güzel hatrın için güzel kardeşim:P),1 kavanoz gemlik zeytini bla bla lazım:P
29 Ekim 2007 20:39
aslan67
yağmurun bile böyle küçük elleri yoktur:P
küçük bir kız çocuğu demis ki:
güzel oldu da, 1 köfte az oldu be, misal benim 3 gün köleliğim için 2 kilo beyaz peynir gerek :)
aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz
o zaman şööle diyelim bana 1 kilo kıymadan cızbız köfte yapanın 1 elini tutarım..
29 Ekim 2007 20:40
peter pan
valla herif kalender bir hatun yaptı diyorlar:)
afişte de çok açık gözüküyor..hani yanında uçan sarışın bir şey var ya:P
patenciliğe soyunma vakti gelmişti zaten artık. ondan daha iyi olurum lan ben zaten:))
29 Ekim 2007 20:40
küçük bir kız çocuğu
yağmurun bile böyle küçük elleri yoktur:P
(L)
29 Ekim 2007 20:41
aslan67
tabi lan senin namın var bunca zamandır..o kimmiş ki?neymiş ki o?
pabıcımın patencisi..
peter pan demis ki:
valla herif kalender bir hatun yaptı diyorlar:)
afişte de çok açık gözüküyor..hani yanında uçan sarışın bir şey var ya:P
patenciliğe soyunma vakti gelmişti zaten artık. ondan daha iyi olurum lan ben zaten:))
129 Ekim 2007 20:41
peter pan
çok masraflı oldun la sen de:))
aslan67 demis ki:
aynen ha:D
çaktırma olm asLI'yı kolay yoldan köle yaptık:Dmuhaha
benim 3 gün köle olmam için bir petek bal,yarım kilo beyaz peynir,bir tabak çeçil peyniri(o da senin güzel hatrın için güzel kardeşim:P),1 kavanoz gemlik zeytini bla bla lazım:P
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15454
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.