2che:) demis ki:
işte bence elini tutmakta sorun yok..sorun etraf ne der kaygısı..ben yaptığım hiçbir harekette çevredekiler ne gözle bakar diye düşünmediğim için belki sorun yapmıyorum:P
herkes senın gibi düsünmüo ki..erkekler bu konuda bıraz daha rahatlar dogrumu yanlısmı bılmıorum ama belkıde onlara fazla dokunan yok diyedir..
kızlar ''etraf'' konusunda daha hassaslar..
aman o ne der,bu ne der kaygısı..
30 Ekim 2007 00:40
sweetdreams
bi sonucu yoktur...sarılıyon öpüyon da elini tutunca mı sorun olcak?
ama yine nası tuttuğuna göre değişir...misal iki arkadaş da sokakta elele dolaşmaz heralde,hayır bişey değil kızın kısmeti kapanır,yavrılarım kısmetlerinden olurlar:))
ayrıca tercih edilen şudur herkes kendi sevgilisinin elinden tutsun başkasının eline,ele güne,muhtaç kalmasın...:))
tamam şimdi arkadasına dokununca,onu hissediyomusun,hissediyorsan neyini hissediyorsun?
bide ne hissediyorsun?
bide sevgiline aynısını düsün..
30 Ekim 2007 01:05
esra goksel
valla ben kız arkadaşlarım el ele hep tutuşuyorm tabi yolda öle yürümüyorum ama tutuşuyorz yani nooolmuş :)
ama erkekler yapmasın ya :P
30 Ekim 2007 07:42
even
valla ben tutmustum cok yakın arkadasımın eliini bi kere,sonuç:2 sene süren bi ilişkimiz oldu.
30 Ekim 2007 11:11
yavruş :)dişikartal
bak taner ne güsel demiş..elini kaptıran sonra kolunuda kesin kaptırıyo..elini tutmadan arkadas olunmuyomu yani?illa tutucanmı biyerini =) aaboowww ömerr bahh tuğçemm coşmuşşş :D
30 Ekim 2007 11:26
:))))))) iğrenç espirilere bayılırmm hahaha bne normal değğlim ben normal değlim :)))
hayda.bre demis ki:
Hayır durun siz kardeşsinizz :P
Ne kadar iğrencim dimi, dimi len ömer :D
30 Ekim 2007 11:26
kaçmak yok burdayız ben yorum yaptım sadece ortaya yani yarası olan gocunur hesabı... annem sen nie üstüne alındın kii onu :)
30 Ekim 2007 11:29
aaboowww çok fecii :p
sevenyearitch demis ki:
valla ben tutmustum cok yakın arkadasımın eliini bi kere,sonuç:2 sene süren bi ilişkimiz oldu.
30 Ekim 2007 11:33
yahuu yassıkk ömerim dokunanın tutanın mı yok senin gel ben tutucam senii :))))
30 Ekim 2007 11:34
eterlielbisemudguard
kimi art niyetli dediğimiz tipler görürse olmuş gibi olur..
ama bence olmaz olmaması gerekir bende tutarım dostlarımın elini...
en son dün aksam sarhos olanının beline sarılırken elinden tuttum mesela hiiiii
kötü bişi yapmısım ben :D
takmayın ab bunları yaw
30 Ekim 2007 11:49
souvereign jr.
aslan67
öyle valla bir dokananımız bilem yohtır:P:D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15454
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.