2che:) demis ki:
ya insan bu,cinsiyet ayırt etmeden asık olur...gayette normaldir..anormal olan; bunu dokunmaların ardına saklamak..
anlatabildimmi :S
29 Ekim 2007 23:41
2che:)
evet her şey temas değildir:P
ama amerikalıların da bir sözü vardır:P
if you touch me you can feel me:D
tamam şimdi arkadasına dokununca,onu hissediyomusun,hissediyorsan neyini hissediyorsun?
bide ne hissediyorsun?
bide sevgiline aynısını düsün..
129 Ekim 2007 23:46
obsesif-kompulsif
o terli coğrafyada bir aşkın yaşanabilme ihtimalinin aynasıdır adeta...
29 Ekim 2007 23:47
aslan67
tamam şimdi arkadaşımın elini normal tutsam arkadaşça duygular hissederim;ama sevgilimin elini tutsam heralde parmakların kenetlendiği biçimde tutarım o zaman farklı türde şeyler hissederim:)
tutmaktan tutmaya fark var:P
evet her şey temas değildir:P
ama amerikalıların da bir sözü vardır:P
if you touch me you can feel me:D
tamam şimdi arkadasına dokununca,onu hissediyomusun,hissediyorsan neyini hissediyorsun?
bide ne hissediyorsun?
bide sevgiline aynısını düsün..
29 Ekim 2007 23:48
d_a_l_i
nasıl yanii birinii ellediklerindede arkadaşça elledim mi dicek...::P:P
d_a_l_i demis ki:
nasıl yanii birinii ellediklerindede arkadaşça elledim mi dicek...::P:P
30 Ekim 2007 00:04
tamam şimdi arkadaşımın elini normal tutsam arkadaşça duygular hissederim;ama sevgilimin elini tutsam heralde parmakların kenetlendiği biçimde tutarım o zaman farklı türde şeyler hissederim:)
bende diyorum ki, durumlar farklı ama temas aynı..sonucta sevgilininde elini tutarsın sarılırsın beline vs. aynı hareketi arkadasınada yaparsın..ama bu koşulda taraflardan birisi bu davranısını farklı gözle yorumlayabilir. yani bana birisi devamlı olarak sarılsa elimi tutsa,soru işareti olusur kafamda..
bence..
30 Ekim 2007 00:13
aslan67
işte bence elini tutmakta sorun yok..sorun etraf ne der kaygısı..ben yaptığım hiçbir harekette çevredekiler ne gözle bakar diye düşünmediğim için belki sorun yapmıyorum:P
bende diyorum ki, durumlar farklı ama temas aynı..sonucta sevgilininde elini tutarsın sarılırsın beline vs. aynı hareketi arkadasınada yaparsın..ama bu koşulda taraflardan birisi bu davranısını farklı gözle yorumlayabilir. yani bana birisi devamlı olarak sarılsa elimi tutsa,soru işareti olusur kafamda..
bence..
30 Ekim 2007 00:21
işte bence elini tutmakta sorun yok..sorun etraf ne der kaygısı..ben yaptığım hiçbir harekette çevredekiler ne gözle bakar diye düşünmediğim için belki sorun yapmıyorum:P
herkes senın gibi düsünmüo ki..erkekler bu konuda bıraz daha rahatlar dogrumu yanlısmı bılmıorum ama belkıde onlara fazla dokunan yok diyedir..
kızlar ''etraf'' konusunda daha hassaslar..
aman o ne der,bu ne der kaygısı..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15454
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.