leviathan demis ki:
yaa biri şu tömerden izin alabilirmii acaba benim velim olarak :D :P yoksaa ich komme nicht..
8 Kasım 2007 23:50
owen_michael
ali veli kırktokuz elli :D
9 Kasım 2007 00:15
under a violet moon
owen kardeş sende babam olurmusunn :D tömer kesin inanır.. yada volkanı babam yapalımm.. o dahaa ağır oturaklı nede olsaa :D:D
owen_michael demis ki:
ali veli kırktokuz elli :D
9 Kasım 2007 00:29
owen_michael
walla oturaklı olduğu kesinde ağırlığı ne kadar bilmiyorum bakmak lazım :D kaç okka gelecek :D burda muhasebeci varken kimse konuşamaz ağırlık konusunda :D benim kasam yeter hemide çelik :D
9 Kasım 2007 00:44
yavruş :)dişikartal
:)))) ne zmna lzm yawrum gidip isteyelim seni:)))
9 Kasım 2007 09:29
under a violet moon
owen kardeş şimdii senin çelik kasan varsa zengin baba modeline uyarsın ve karizmatik olur :D yarın istesenizee benii zeynepcimmm :D:D
9 Kasım 2007 12:33
under a violet moon
yaa buarada bu anıtpark tam olarak neresi yahuu ben bilmiom sankiii :))
9 Kasım 2007 12:43
yavruş :)dişikartal
cnm hakkat gelip isteyen nerdeki tömer :) tunalı da war kızılayda war başka yerde de war galiba :S
bi de ankaraya bin tandoğanda in :)
9 Kasım 2007 18:18
under a violet moon
iide zeynepcimm bunun neresi anıtpark yahuu :D o ankara üniv. tarafındanmı çıkcam ankarayda ? allahımm bu kadar yıl ankaradayım bilmiom anıtpark neresii :D rezilimm yaaw :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15453
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.