ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > aktivite > 10 kasım anıtkabir ziyareti 2
ataturku anma 10 kasim anitkabir ziyareti
10 Kasim 2007, Ankara _volkan_ - aktivite sahibi, sorumlu kişi

ayrıntılar, notlar, buluşma saati

Zaten varolan ANITKABIR ZIYARETI aktivitesi ile aynı baslıktır.. Sadece bu aktiviteye katılacak olup aynı zamanda aşağıdaki tshirtlerden isteyen arkadaşlar KATILIYORUM a bassın

Saat 08,45 gibi tandoganda, ANITPARK ın onunde bulusuyoruz

mekan, adres

Tshirt 15 YTLdir.... Çarşamba en geç perşembeden önce isteyen arkadaşlardan bir şekilde 15 YTL tahsil etmek durumundayım.. Tshirtler Perşembe aksamı basılmıs ve hazır durumda olacaklar.. isteyenler perşembe aksamından itibaren isteyenlerde cumartesi bulusma gününde tshirtleri alabilirler....

Her turlu soru için bana ulaşın... istiyorsanızda tshirtlerden KATILIYORUM a basın ben size ulasırım :)
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

_volkan_
_volkan_
Erkan (glycerine) arkadaşımızın ilk 10 kasım ziyaretini başlattığı uzere yapılan bir kaç değişiklik ve fikirin herkes tarafından duyulabilmesi için ikinci bir başlık açtık. Tuğçe arkadaşında desteğiyle şöyle bir tshirt planı uyguladık

Asagıda gordugunuz tshirtlerden bastırıp. onlarıda ustumuze giyerek saat 9u5geçeden once anıtkabirde olup orada saygı durusunda bulunup, basbakan ve cumhurbaskanının çıkısının ardından anıtkabiri ziyaret edelim diyoruz

Bu arada tshirtleri evimde olmadıgımdan dolayı PAINT ile yaptım :) merak etmeyin çok daha güzel gozukecekler.. siyah tshirt on tarafında tam boy ataturk resmi. Arkasında ataturkun gozleri mavi mavi ve kırmızıyla yazılmıs yazı.

Tshirtlerin yaklasık maliyetinin 15 YTL olacagını dusunuyoruz... bu fikrimize katılan arkadaslar ozelden mesaj atarsa istiyorum diye tam sayı cıkartalım kaç kişi gideceğimizde belli olsun..

Tekrar ediyim bu tshirtlerin taslak resmidir :) korkmayın bu iğrençlikte olmayacak
29 Ekim 2007 18:56   mesajın adresini al  

frnz/ ...
frnz/ ...
istanbulda olmak bi kez daha içime oturuyo :(
29 Ekim 2007 19:09   mesajın adresini al  

yavruş :)dişikartal
ben alıyorum efenimm:P
29 Ekim 2007 19:12   mesajın adresini al  

canım bazı arkadaşlar o foruma göz atmıyor...her ne kdr güncellesek de son düşünceleri hbr vermek için şart tı.... ikisine de katılıyoruma bass yawrumm gerilmeye gerk yok kee anam yaa :(
29 Ekim 2007 19:18   mesajın adresini al  

gülin l'angelo
gülin l'angelo
:S
29 Ekim 2007 19:30   mesajın adresini al  

-glycerine-
-glycerine-
abi güncelleme sorunu yok ki.diğer forumdan da ben gereken değişiklikleri yapardım.insanlar iki foruma da katılacam demiş birinde farklı saat diğerinde farklı saat var.karışıklık olacak.ilk önce bna söleseydiniz saati maati bilmem neyi bn de ona göre değiştirirdim.en iyisi t-shirt isteyenler bu foruma dahil olsun.
 2   29 Ekim 2007 21:14   mesajın adresini al  

abooowww kıyamet kopmasaa:p
29 Ekim 2007 21:20   mesajın adresini al  

$ahßaz mari.... =))
$ahßaz mari.... =))
anıtkabir yıkılıoooo =))
29 Ekim 2007 22:24   mesajın adresini al  

tuğçee
tuğçee
amma abarttınız ya!her şey çok açık aslında neden ordan öyle gözükmüyo ki,bu kadar basit bir şey neden aklınızı bu kadar karıştırmış ki acaba..muhtemel sebepleri var aklıma gelen ama :))))))

2   31 Ekim 2007 05:07   mesajın adresini al  

tamam sakiinnn :D olmuş bitmişş yapacağımız tek şey
buraya tişörtler için basın oraya da aktivite için :D
şimdiiikkk :p bir açıklama daha orda da açıklanmış saat 08.45te toplaşıoss ohh beeeee :D
31 Ekim 2007 10:18   mesajın adresini al  

tuğçee
tuğçee
işte önemli olan anlamak istemek yıwwrıımm benimm :)))
 1   31 Ekim 2007 10:32   mesajın adresini al  

:D :))))))
31 Ekim 2007 10:44   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009