yaprak dökümünü izlediğimi nerden çıkarıyorsun,ayrıca o bir edebi eser uyarlaması...kurtlar vadisi bir fenomen mi?denilmiş ben de cevaben saçmalık demişimdir,şahsi fikrimdir,yorumumdur,cevabımdır...bu diziyle alakalı da bir kelimeden fazlasını söylemeyi gereksiz buluyorum
129 Ekim 2007 21:23
luca leotardo
İçeriğinden haberdarsın ki söylüyorsun uyarlama diye.
Kurtlar vadisi Türk tv dizileri literatüründe geliri ile, ratingi ile, akıcılığı ve karakterleri ile bir fenomendir ulaşılması en güç olan belki de asla etkisine ulaşılamayacak olan bir dizidir.
Ha bu Türkiye' deki eksiklikten midir yoksa dizideki fazlalaıktan mıdır o tartışılır amma velakin bu dizi amaçları olan, Türk toplumunda halkı bilinçlendirmenin en düşük en vasıfsız yolu olan TV aracılığı yöntemine hizmet eden bir dizidir.
Mükemmel değildir ama bir kaf duymuştum:
Körler diyarında tek gözlü adam kral olurmuş...
Bu dizide Türk TV dizilerinin kralıdır ama tek gözlü ama çift gözlü...
mırıltı.jj demis ki:
yaprak dökümünü izlediğimi nerden çıkarıyorsun,ayrıca o bir edebi eser uyarlaması...kurtlar vadisi bir fenomen mi?denilmiş ben de cevaben saçmalık demişimdir,şahsi fikrimdir,yorumumdur,cevabımdır...bu diziyle alakalı da bir kelimeden fazlasını söylemeyi gereksiz buluyorum
29 Ekim 2007 21:34
mırıltı.jj
bu da senin yorumundur,fikrindir,başlığa cevabındır benim mesajımı alıntı yapman gereksizdir,yersizdir.
içeriğinden tabiki haberim olacak,dağ başında tek başıma yaşamıyorum benim de evimde televizyon var,dizi hakıkında yazılıp çizilenler var,ayrıca içeriğini bilmek için de dizinin sıkı takipçisi olmanın gerekli olduğunu söyleyemeyiz heralde
129 Ekim 2007 21:41
luca leotardo
Alıntı yapmam da senin bir kaç bölümden fazlasını izlemen de gereklidir bence...
Saygı duyarım...
29 Ekim 2007 21:47
_needle in the h@y__
Kurtlar vadisi Bir Kült Bir efsane...
Son bölümdeki Memati Bulut arasındaki diyaloğu hatırlayın yeter söylediklerimin ispatı için.
-Ticaret al gülüm ver gülüm işidir.Vermezsen gülüm,NAH alırsın gülüm
Mematinin Buluta mesajı
-Ben sana Gülüm demem,Gülün ömrü az olur
Süper bişey yaa
29 Ekim 2007 23:14
ne alaaka
bence izleyenlerin çoğu o diziden öğrenmeleri gereken şelerden çok artislik falan öğreniyolar. yerden bitme ,kendini mafya babası sanan veletlerle doldu ortalık. dizinin de etkisi var galiba..
29 Ekim 2007 23:34
lincoln
sen yalçını unut bulut kalsın :D
29 Ekim 2007 23:50
souvereign jr.
figüranlar hariç harika bi dizi. yahu tek kurşunla nası ölür adam. ben buna karşıyım. çatışma sahnelerinde ya tek kurşunla ölüyolar ya da kurşun değmiyo. daha güzel performanslar beklerim doğrusu. çakır'lı bölümleri kadar yalçın bulut'lu bölümleri de süper... :)
30 Ekim 2007 00:20
cassio
kurtlar vadisi sadece bir dizi ama sadece bir dizi değil...
30 Ekim 2007 16:47
tohunç
boş işler...
30 Ekim 2007 16:51
djorcunkural
Turkiyeye ustu kaapalı olarak gercekleri gosteren tek dizidir die dusunmusumdur heerzaman halada gelmis gecmis en ii dizilerden biri oldugunu soleyebilirm ...
30 Ekim 2007 17:08
silas
Kurtlar Vadisi ; köşe başlarında ki garip giyinimli tipli delikanlıları ( ! ) adam ( ! ) olmaya özendiren , gerçekleri açıklamak ile mafyacılık oyununu birbiriyle karıştıran bir diziydi .Sadece Kurtlar Vadisi Irak ' ı izledim ; o da gerçekten çok komikti . Tek başına Amerika'ya , Iraklı Peşmergelere ve daha nicelerine kafa tutan 4-5 adam ... Ülkenin onurunu kurtaran , en sevdiği oyun mafyacılık olan bir diziydi. .. Belki bazı gerçekleri açıklıyor buna karşı çıkamam ama bir futbol karşılaşması öncesi saygı duruşuna geçecek kadar delikanlı ( ! ) kişilerin izlediği bir diziyi izlemek benim için uygun değildi. Zaten doğru olanı yaptım kendimce .
İzleyenlere saygı duyarım ...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15452
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.