| |
chp_gençlik
|
Bence Türkiye'nin gelmiş geçmiş en muhteşem dizisi
|
|
~ 313 gün
|
|
| |
luca leotardo
|
|
|
~ 313 gün
|
|
| |
chp_gençlik
|
|
|
~ 313 gün
|
|
| |
gokkche
|
|
|
~ 313 gün
|
|
| |
turok
|
Yalçın Bulut çok delii bi tip.
|
|
~ 313 gün
|
|
| |
kafamagöre
|
hiç yoktan mılletı aydınatıyor bence en yürekli dizi
|
|
~ 313 gün
|
|
| |
luca leotardo
|
Zaten baktılar millet okumuyoer etmiyor vatandaş Türkiye' de dönen dolapları kimlerin naptıgını öğrensin diye yayınlanıyor dizi. MİT destekli senaryosu ile
|
|
~ 313 gün
|
|
| |
' işte o benim
|
bence fenomen ama heves deyil idi
|
|
~ 313 gün
|
|
| |
aşİkar
|
en azından millete bişey anlatıp insanların kafasında soru işareti bırakıyor
insanımızın biraz düşünmeye ihtiyacı var
|
|
~ 313 gün
|
|
| |
off the record
|
İnsanların bazı duygularını sömüren (milliyetçilik,erkeklik vs.) ama aynı zamanda standartların üstünde ve başarılı bir yapım...
|
|
~ 313 gün
|
|
| |
mırıltı.jj
|
|
|
1 ~ 313 gün
|
|
| |
luca leotardo
|
Nesi saçmalıkmıs:))
Senin izlediğin yaprak dökümü saçmalık değil mi mırıltı:D
|
|
~ 313 gün
|
|
| |
mırıltı.jj
|
yaprak dökümünü izlediğimi nerden çıkarıyorsun,ayrıca o bir edebi eser uyarlaması...kurtlar vadisi bir fenomen mi?denilmiş ben de cevaben saçmalık demişimdir,şahsi fikrimdir,yorumumdur,cevabımdır...bu diziyle alakalı da bir kelimeden fazlasını söylemeyi gereksiz buluyorum
|
|
1 ~ 313 gün
|
|
| |
luca leotardo
|
İçeriğinden haberdarsın ki söylüyorsun uyarlama diye.
Kurtlar vadisi Türk tv dizileri literatüründe geliri ile, ratingi ile, akıcılığı ve karakterleri ile bir fenomendir ulaşılması en güç olan belki de asla etkisine ulaşılamayacak olan bir dizidir.
Ha bu Türkiye' deki eksiklikten midir yoksa dizideki fazlalaıktan mıdır o tartışılır amma velakin bu dizi amaçları olan, Türk toplumunda halkı bilinçlendirmenin en düşük en vasıfsız yolu olan TV aracılığı yöntemine hizmet eden bir dizidir.
Mükemmel değildir ama bir kaf duymuştum:
Körler diyarında tek gözlü adam kral olurmuş...
Bu dizide Türk TV dizilerinin kralıdır ama tek gözlü ama çift gözlü...
mırıltı.jj demis ki:
yaprak dökümünü izlediğimi nerden çıkarıyorsun,ayrıca o bir edebi eser uyarlaması...kurtlar vadisi bir fenomen mi?denilmiş ben de cevaben saçmalık demişimdir,şahsi fikrimdir,yorumumdur,cevabımdır...bu diziyle alakalı da bir kelimeden fazlasını söylemeyi gereksiz buluyorum
|
|
|
~ 313 gün
|
|
| |
mırıltı.jj
|
bu da senin yorumundur,fikrindir,başlığa cevabındır benim mesajımı alıntı yapman gereksizdir,yersizdir.
içeriğinden tabiki haberim olacak,dağ başında tek başıma yaşamıyorum benim de evimde televizyon var,dizi hakıkında yazılıp çizilenler var,ayrıca içeriğini bilmek için de dizinin sıkı takipçisi olmanın gerekli olduğunu söyleyemeyiz heralde
|
|
1 ~ 313 gün
|
|
| |