ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > sarışınlar neden aptaldır?
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

rosemoon
rosemoon
ya kabul edin saçma bi fikir ve genelleme bu !!!ben çok zekiyim diyelim yarın saçımı boyatasım geldi aa şimdi hem aptal hem sarışın mı oldum!! yoksa saç boyaları aptallığa mı neden oluyo ?iyi öyleyse uzmanlar durdurun araştırmaları..sonradan sarışınların aptal oluşundaki temel faktör saç boyasının içerisindeki x in y ile bileşimi saçı açarken beyine ulaşıyor veee....tabiki böyle bişey yokkkkkkkk :))
1 Kasım 2007 13:13   mesajın adresini al  

pufff(eti puf:)
pufff(eti puf:)
ben seyı cok merak edıyorum hep mı abı sarısın HATUNLAR ön planda tutuluyo yahu sarısın dedıgınız zamn neden erkek arkadaslarımız ustlerıne alınmıyo ayrıca aptallıgı hala günumuzde bıle sarışınlar ve esmerler dıye ayırıyosanız yuh size
 1   3 Kasım 2007 01:06   mesajın adresini al  

cassio
cassio
Bütün genellemer yanlıştır demek te bir yanlış olsa da sarışınların bıraktığı bi izlenim vardır...Eğer bi sarışın normal bi zeka seviyesi izlenimi verse bile çevresi ona zekasından dolayı övgü dolu sözler söyleyebilir...Çünkü o artık önyargıları yıkan bi prototiptir...
3 Kasım 2007 19:54   mesajın adresini al  

yokkkkk
yokkkkk
aptal, aptal sarışın, sarışın aptal, sarı, bak bende aptallaşıverdim bi esmer olan ben :)böle yorumlara boş bomboş laflar ....ve üç noktanın söledikleri
5 Şubat 2008 21:40   mesajın adresini al  

_fischir_
_fischir_
doğuştan buna programlandırılırlar sanki hepsi aptal olmak zorundaymış gibi :D
5 Şubat 2008 21:42   mesajın adresini al  

smile!!!
smile!!!
saçın sarı olunca aptal gibi davranmak istiyosun kendimden biliyorum bi aptallık çöküyo üstüne neyse kurtuldum artık sarışın deilim:D
5 Şubat 2008 21:47   mesajın adresini al  

tömbeki
tömbeki
eski sevgilim ile aramda geçen bir muhabbet. ilk önce bir bilgi vereyim. izmir'de toplu taşıma araçlarını kentkartla, ankara'da ego kart denilen birşeyle kullanırsınız.

ben: hatun biliyo musun, ankara'da ego kart sadece otobüslerde kullanılıyo, vapurlara ego kartla binemiyosun.
hatun: aaa neden? çok saçma,
ben: öle valla, ankara'da vapuru kullanmak için ayrıca jeton alman gerekiyo.
hatun: izmir'in gözünü seviyim.
ben: ...
5 Şubat 2008 21:48   mesajın adresini al  

paslı eyfel
paslı eyfel
esmerler zeki midir
5 Şubat 2008 21:49   mesajın adresini al  

çirkin!!!
çirkin!!!
bence doğuştan:-))
5 Şubat 2008 21:49   mesajın adresini al  

elkadarbebe
elkadarbebe
kendi kimlikleri yerine sarısın olmayı tercih ettikleri için aptal değil ama kişiliksiz,serefsiz,ip.e v.s....

:)
6 Şubat 2008 00:15   mesajın adresini al  

siyah&beyaz
siyah&beyaz
sarısınlar aptalsa onn arkasından kosan erkeklerde aptaldır
 1   6 Şubat 2008 00:49   mesajın adresini al  

the_ruach
the_ruach
o zaman o erkeklerin peşindne koşan kadınlar daha aptal oluo bu durmda ksır döngü:D
 1   6 Şubat 2008 00:50   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009