aptal olmak için sarışın olmaya ya da kadın olmaya gerek olmadığı zamanlar da mevcut...
29 Ekim 2007 19:05
cigdém
zeki insanlar hayatlarını zeki insanlarla geçirmek ister... genellemeler şehir efsanesidir...
bitti.
alkış ömere ...
bu başlığın konusu dahil bu genelleme de yanlıştır..
fazla zeki olmayan bir kızla ömür geçer mi?ne konuşacak ortak konu,ne karşında seni anlayabilecek kapasitede biri..
29 Ekim 2007 19:08
ivy * kartanesi
aslında dikkat ederseniz aptal dediğiniz sarışınların çoğunun sahte sarışın olduğunu farkedeceksiniz ki burda 2 tartışma çıkar
1- sahte sarışınlar aptal mı
2- bu sahte sarışınların yüzde kaçı kumral yüzde kaçı esmer yani aptalların % kaçı kumral & kaçı esmer?
buyrun buradan yakın
29 Ekim 2007 19:13
küçük bir kız çocuğu
2050 yılında gerçek sarışın kalmıcakmış..
29 Ekim 2007 19:30
ivy * kartanesi
ben ve bnm gibiler çok çocuk doğuracak o zaman =)
29 Ekim 2007 19:31
peter pan
aslında dikkat ederseniz aptal dediğiniz sarışınların çoğunun sahte sarışın olduğunu farkedeceksiniz ki burda 2 tartışma çıkar
sarışınlar aptaldır tezini güçlentirmek için olsa gerek. madem sarışınlar aptal, ben de aptalım, o zaman sarışın olayım bari diyorlardır belki de:))
sarışın , esmer , kızıl farketmez ; aptal insanla işim olmaz , katlanamam..
kaldı ki çevremdeki tüm sarışınlar çok akıllıdır..genellemeler genelde çürütülmeye mahkum : )
29 Ekim 2007 19:37
ivy * kartanesi
peter pan demis ki:
sarışınlar aptaldır tezini güçlentirmek için olsa gerek. madem sarışınlar aptal, ben de aptalım, o zaman sarışın olayım bari diyorlardır belki de:))
işte bu an bnm bittiğim andır =) genelleme yapmayınız ya... çok rica edicem bak =)
29 Ekim 2007 19:38
peter pan
işte bu an bnm bittiğim andır =) genelleme yapmayınız ya... çok rica edicem bak =)
ya yok, bana göre sarışınlar aptal değildir. yani hiçbiri aptal değildir de demiyorum da, yani genelleme yapmadım:))
29 Ekim 2007 19:42
cigdém
sarışınım ben :)
29 Ekim 2007 19:44
ivy * kartanesi
ama doru aptal olanı da vardır her renkten her cinsten insanın...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15451
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.