gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Güncel - erdoğan'a ''gıcık'' 100 bin kişi!
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 11
 Yazar: Mesaj:
devilsting
devilsting
İnternetin yeni gözde sitesi Facebook'ta iki hafta önce kurulan 'İddiaya girerim Başbakan'a gıcık kapan 250 bin kişi bulurum' adlı grup, büyük ilgi görüyor.

Türkçe gruplar arasında üye sayısıyı itibarıyla Facebook'ta zirveye oturan gruba katılanların sayısı 100 bine yaklaştı. Grubu kuran ve yöneten Burak İnan, kasım sonuna kadar taahhüt ettiği rakama ulaşma konusunda, Başbakan Erdoğan'ı seven bir arkadaşıyla akşam yemeğine iddiaya girdiğini açıkladı.

26 yaşında olan yüksek lisans öğrencisi Burak İnan, böyle bir grup

oluşturmaya nasıl karar verdiğini şöyle açıkladı: Facebook'ta İngilizce hazırlanmış 'Bahse girerim, Bush'a gıcık olan 1 milyon kişi bulabilirim'

isimli bir grup gördüm. Gruba yüz binlerce kişi katılmıştı. Bu durum kafama takıldı. Kısa bir süre, Türkiye'deki internet ve Facebook'ta kullanıcıları arasında 'Başbakanımızı beğenmeyen ne kadar kişi vardır acaba?' diye düşündüm. Gruba, ilk gün sadece kendi arkadaşlarım, daha sonraki gün ise onların 5'er 10'ar arkadaşı katıldı. Üçüncü gün neler olduğunu ben de anlayamadım, üye sayısı bir anda 15 bine ulaştı. Daha sonra da büyüme ivmesi istikrar kazandı, her gün ortalama 6-7 bin Facebook kullanıcısı gruba katılmaya başladı.

radikal

29 Ekim 2007 17:59  mesajın adresini al  
devilsting
devilsting
Facebook kullanıcıları buradan gruba katılabilirler.....

http://www.facebook.com/group.php?gid=7634245405

29 Ekim 2007 18:13 ~ 29 Ekim 2007 18:17  mesajın adresini al  
elchina
elchina
ben çoktaan katılmıştım

29 Ekim 2007 18:19  mesajın adresini al  
reklamcısultan
reklamcısultan
ilk katılanlardandım:)))))

29 Ekim 2007 18:27  mesajın adresini al  
psikolojik manyak
psikolojik  manyak
gruba üye sayısını yükseltmeye yönelik bir başlık, ne zaman direkt facebook'a link verilecek diye fareyi aşagıya dogru cekerken 3. mesajda durdum.. her ne kadar o adama bu dış meseleler yüzünden bende uyuz olsamda

29 Ekim 2007 18:41  mesajın adresini al  
ilüzyonist
ilüzyonist
sadece 100binmi:S

29 Ekim 2007 18:50  mesajın adresini al  
yagmurdamlası
yagmurdamlası
:) super yha bence kesın 250 bını gecer bu sayı.)))

29 Ekim 2007 19:10  mesajın adresini al  
lonelyyyy
lonelyyyy

off the record demis ki:

Adam 30 Milyon oy aldı insanlar 250 bin den bahsediyor e katılalım ne olcak ki grubu kuran adamın popüleritesini yüksletmekten başka bir işe yaramaz...

çok haklsın!!!
Türkiye'nin hemen hemen yarısı oy verdi bunlara... 500 bin kişi gıcık olsa, sevmese değişen bişey olmaz...

1 defa alkışlanmış (1)  29 Ekim 2007 19:56  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
ben de varım bu gruptaaaa. :) hatta tüm listeme de davetiye yolladım. :)

29 Ekim 2007 21:32  mesajın adresini al  
_needle in the h@y__
_needle in the h@y__
Tuncay özkanda topluyodu böyle bişeyler.O kadar reklama karşın 650.000 olmuş.Muhalefet bu mu yaa.Yazık muhalefete yazık...

29 Ekim 2007 22:56  mesajın adresini al  
@li
@li
yarısı oy verdi 30 milyon oy verenlerin yarısıda gezici oy15 milyon yani tayyibi cok sevdiklerinden deil bi gercek olan istikrar ve ekonomiyi desteklediklerinden.. yani tayyibe oy verenlerin hepsi tayyibi cok seviyor die bişey yok ama eminimki tayyibe oy vermeyenlerin hepsi nefret ediyor bu adamdan

1 defa alkışlanmış (1)  29 Ekim 2007 23:42  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 11
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008