ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
İnternetin yeni gözde sitesi Facebook'ta iki hafta önce kurulan 'İddiaya girerim Başbakan'a gıcık kapan 250 bin kişi bulurum' adlı grup, büyük ilgi görüyor.
Türkçe gruplar arasında üye sayısıyı itibarıyla Facebook'ta zirveye oturan gruba katılanların sayısı 100 bine yaklaştı. Grubu kuran ve yöneten Burak İnan, kasım sonuna kadar taahhüt ettiği rakama ulaşma konusunda, Başbakan Erdoğan'ı seven bir arkadaşıyla akşam yemeğine iddiaya girdiğini açıkladı.
26 yaşında olan yüksek lisans öğrencisi Burak İnan, böyle bir grup
oluşturmaya nasıl karar verdiğini şöyle açıkladı: Facebook'ta İngilizce hazırlanmış 'Bahse girerim, Bush'a gıcık olan 1 milyon kişi bulabilirim'
isimli bir grup gördüm. Gruba yüz binlerce kişi katılmıştı. Bu durum kafama takıldı. Kısa bir süre, Türkiye'deki internet ve Facebook'ta kullanıcıları arasında 'Başbakanımızı beğenmeyen ne kadar kişi vardır acaba?' diye düşündüm. Gruba, ilk gün sadece kendi arkadaşlarım, daha sonraki gün ise onların 5'er 10'ar arkadaşı katıldı. Üçüncü gün neler olduğunu ben de anlayamadım, üye sayısı bir anda 15 bine ulaştı. Daha sonra da büyüme ivmesi istikrar kazandı, her gün ortalama 6-7 bin Facebook kullanıcısı gruba katılmaya başladı.
radikal
29 Ekim 2007 17:59
devilsting
Facebook kullanıcıları buradan gruba katılabilirler.....
gruba üye sayısını yükseltmeye yönelik bir başlık, ne zaman direkt facebook'a link verilecek diye fareyi aşagıya dogru cekerken 3. mesajda durdum.. her ne kadar o adama bu dış meseleler yüzünden bende uyuz olsamda
29 Ekim 2007 18:41
ilüzyonist
sadece 100binmi:S
29 Ekim 2007 18:50
yagmurdamlası
:) super yha bence kesın 250 bını gecer bu sayı.)))
29 Ekim 2007 19:10
lonelyyyy
off the record demis ki:
Adam 30 Milyon oy aldı insanlar 250 bin den bahsediyor e katılalım ne olcak ki grubu kuran adamın popüleritesini yüksletmekten başka bir işe yaramaz...
çok haklsın!!!
Türkiye'nin hemen hemen yarısı oy verdi bunlara... 500 bin kişi gıcık olsa, sevmese değişen bişey olmaz...
(1) 29 Ekim 2007 19:56
souvereign jr.
ben de varım bu gruptaaaa. :) hatta tüm listeme de davetiye yolladım. :)
29 Ekim 2007 21:32
_needle in the h@y__
Tuncay özkanda topluyodu böyle bişeyler.O kadar reklama karşın 650.000 olmuş.Muhalefet bu mu yaa.Yazık muhalefete yazık...
29 Ekim 2007 22:56
@li
yarısı oy verdi 30 milyon oy verenlerin yarısıda gezici oy15 milyon yani tayyibi cok sevdiklerinden deil bi gercek olan istikrar ve ekonomiyi desteklediklerinden.. yani tayyibe oy verenlerin hepsi tayyibi cok seviyor die bişey yok ama eminimki tayyibe oy vermeyenlerin hepsi nefret ediyor bu adamdan
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15450
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!