gecen kıs arabayı buz tutmus mogana ındırmek ustunde bı tur donmek, otabanda ıkı arkads kapsrken gıtıgımz serıdın tersıne donup 12 km ters seritten kapıstık karsıdan gelen arbaların halerını gorecektınız::) gıne otobonda 230 la gıderken baruyerlere 0 gıtmk .gcen hafta arkadala ıdaya gırmıstık bu sogukta arabanın kaputu ustunde 90 km yı gecmemek sartıyla o soguga dayanmak. hayatmı, kazaznma hırsımı dıye yarısrdık en son frene kım basacak dıyee .Yüce alahımın sevdıgı kuluyum kı hala yasıyorum konu ne olursa olsun olay yetrekı arbayla ılgılı olsun herturlu:)
25 Aralık 2005 13:26
murat
16 saat uçtuktan sonra üstüne 3-4 saat araba sürdüm ama sürdüm mü yoksa araba kendimi gitti bilmiyorum
25 Aralık 2005 14:35
gökhan
12cm sakal uzatmam...
25 Aralık 2005 14:36
mert
18 Yasında Su cicegi oldum bu kadar gec yasta bu hastalığı geçirmekte bir rekordur herhalde :D
25 Aralık 2005 22:55
da cuteboi
3 gün içinde en çok canı sigara çeken insan benimdir galiba rekorunu kırdıhmm
25 Aralık 2005 23:03
sod
bir haftada 90 tane dark içmek sonra 3 gün hastanede yatmak... bir oturuşta 3 tane big king dublex menüyü yemek üstüne 4 tanhe bkool bonibonlu yemek ... :S
hayvanımda biraz yemek konusunda :P
25 Aralık 2005 23:48
semihozmen
hangi alanda olduguna bagli kimisinde 5/day kimisinde 2/day kimisinde de hic ne biliym yani, daha specific sormak lazm
26 Aralık 2005 00:18
sod
saol abi dedim ya biraz hayvanlık var yapımda... hehe
26 Aralık 2005 00:21
mert
ya o değilde burger king bizim gibiler için bişi çıkarmış içinde üç tane köfte vardı valla bugun gördüm...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1544
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.