| |
deathmocracy
|
benim rekorum motorsikletle mola vermeden ( tuvalet molasi haric :) ) 20 saatte istanbuldan adanaya gitmek...
|
|
~ 987 gün
|
|
| |
tarçınlı kakaolu kek
|
belli bi alanda mı olması gerekio ?
|
|
~ 987 gün
|
|
| |
da cuteboi
|
kendimi, beni sevdiini söleyen bütün kız arkadaşlarımdan daha bi çok severdim,seviyorum ve bakalım daha kaç yıl devam etçek bu rekor koşusu =D
|
|
~ 987 gün
|
|
| |
tarçınlı kakaolu kek
|
akşam 6ten sabah 6ya kadar msnde konuşmak :)
|
|
~ 987 gün
|
|
| |
exelon
|
-25 saat uyumuşluğum var...
-counter-strike oynarken awp_india haritasında 120-3 kill-death yapmışlığım var..
-bi yılbaşında yürüyüş olayına girip 20 kmye yakın yürümüşlüğüm var muhabbet ede ede..
rekorlar için herhangi bir kategorize olayına gidilmemiş madem.:)
|
|
~ 987 gün
|
|
| |
vulcao
|
benim rekorum niye yok ya :((
|
|
~ 987 gün
|
|
| |
kami-nomiçi
|
48 saat içinde bunları yaşadım ; 4 şehir değiştirme + 29 saat otobüs yolculuğu + 12 saat boyunca 5 dk bile ara vermeden eğitim
|
|
~ 987 gün
|
|
| |
denizzzz
|
adem bence su içmeye başla sonra çok fena oluyo basur falan olursun
|
|
~ 987 gün
|
|
| |
abbas
|
pizza hut'un sınırsız pizzasında 21 tane yemiştim bu benim rekorumdu geçenler oldu tabi bi de küçükyalıdan kadıköye kadar yürümştüm bi de iki tane 20 lik(efe'nin) sek bitirip üstüne 4 bira içmiştim
|
|
~ 987 gün
|
|
| |
denizzzz
|
4 kızla birden çıkmıştım (hepsi grubu üyeleri)
|
|
~ 987 gün
|
|
| |
denizzzz
|
hehehe hayır sahne arkasında yaptık :P
|
|
~ 987 gün
|
|
| |
moviebiker
|
40 saat cm oynamışlığım vardır benimde. :)
|
|
~ 987 gün
|
|
| |
lucy luyi
|
akşam saat 22.00 'dan 01.30 'a kadar; erdek'den büyükadaya geldim. erdek, bandırma, yenikapı, taksim,bostancı, büyükada yolunu çizdim o arada. bir daha olsa başaramam o derece bir hızdı yani. :)
|
|
~ 987 gün
|
|
| |
da cuteboi
|
hayatımda ilk defa bu geje bu kadar forum a saçmalık tadında bissürü tane yazı yazmaq
|
|
~ 987 gün
|
|
| |
sarimsak
|
55 saat falan tuvalete gitmedim (az mı yoksa)
|
|
~ 987 gün
|
|
| |