ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > intihar
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  << Önceki Sayfa      şu anda 49 - 55

musthiy
musthiy

dönüşü olmayan intihar yolları bulmanda yardımcı olabilirim o zaman sana tövbeeeeeeeee

cenarius demis ki:
evet
14 Temmuz 2008 22:43   mesajın adresini al  

cenarius
cenarius
bosver mustafa be ne olursa olsun takdir yaradanın ölmek iyidir de ondan öyle demiştim bekliyoruz iste nasip..
14 Temmuz 2008 22:45   mesajın adresini al  

musthiy
musthiy
o zaman sana sabırlar diliyorum ne biliosun ii olduğunu... varsa tüyon öte taraftan paylaşta bilelim bizde:))
14 Temmuz 2008 22:48   mesajın adresini al  

cenarius
cenarius
hımm saolasın:)) bilirim ben, canım sıkıldıkça gider gelirim:P
14 Temmuz 2008 22:55   mesajın adresini al  

ripcord
ripcord
kimileri kalmanın, direnmenin güçlülüğü temsil ettiğini söylerler. Oysa bir de gidenler vardır. Kaçaklık, döneklik anlamında değil; en çok kalmak istediği, devam etmeyi en çok dilediği anda kendisine rağmen bir karar alıp bitiren insanın gücünü galiba kimseler bilmiyor. Doğrudur; çünkü, o insanlar gerçeklerini bir boşlukta oluşturmanın sarp yollarını yürümüş olanlardır. Kararlarını kendilerine rağmen olsa bile alanlardır. İnsanlar bunu istemezler; çoğunlukla insanlar, yalnızlığı değil kalabalığı, tekilliği değil çoğulluğu seçerler; öylelikle de asla kendileri olmaya fırsat bulmadan ve asla bitirmesini bilmeden yaşarlar. Böyle yaşayanlar acı çekmekten de korkanlardır.

Oysa her bitiriş acılıdır ve bitirenler bunu etlerinde duymaktan çekinmeyenlerdir.

Her sürdürüş bir yalandır. İnsan yalan söyleyerek sürdürür ve sürdürdükçe yalan söyler. O kadar ki, bir süre sonra kendi gerçeğinin bir büyük yalan olduğunu bile ayrımsamaz.
~ 23 gün   mesajın adresini al  

kırrmızı elmaa
kırrmızı elmaa
ben bileklerini kesmiş birinin açık sansürsüz resimlerini gördüm...
içim cızz etti..

bununla birlikte son zamanlarda sakinleştiricelerle tümden uyumak isterken buluyorum.
la havle....evet canım sıkkın.

ripcord
ripcord

hayatta her şey görüntüden ibaret

nefesi güçlü sandıının iki gram önemi yoktur.

hayat kendini öldürmeye değmez vesselam

tıpkı yaşamaya değmediği gibi.

sorsun şair o zaman :

bu sabahlar kimin kehanetleri??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

kıpkırmızı elma demis ki:
ben bileklerini kesmiş birinin açık sansürsüz resimlerini gördüm...
içim cızz etti..

bununla birlikte son zamanlarda sakinleştiricelerle tümden uyumak isterken buluyorum.
la havle....evet canım sıkkın.

Sayfalar: 1  2  3  4  5  << Önceki Sayfa      şu anda 49 - 55

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009