ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Kamboçya polisinden Pin Doman, beyaz renkte 1,5 metre uzunluğundaki ineğin, pazartesi gecesi ana yolun ortasında durarak kazaya sebebiyet verdiğini, ineğe çarpan araçta bulunan 66 yaşındaki bir kişinin öldüğünü söyledi.
Aynı ineğin bu yıl içinde başka kazalara ve 5 kişinin ölümüne, muhtelif yaralanmalara neden olduğunu belirten Doman, ineğin karakola götürüldüğünü anlattı. Polis, daha önce 4 kez uyarılan ineğin sahibinin de hayvanların neden olduğu kazalardan sahiplerini sorumlu tutan trafik yasasına göre 6 ay hapis cezası alabileceğini kaydetti.
28 Ekim 2007 01:37
elchina
ne inekmiş be:D
28 Ekim 2007 01:37
chillipepper
ineğe ithafen;
eeeee ciğerim, hayatın adaleti işte, hindistanda olsaydın sana tapıyorlar olacakken,kamboçyada hapislerde sürünecen şimdi...ben böle hayatın adaletini... :))
428 Ekim 2007 01:40
sweetdreams
İnanmıyorum bu bir inek değil ölüm makinası sanki...biri bu ineği durdursun...
228 Ekim 2007 01:40
abbas
ben zebrayım diye çıkar
28 Ekim 2007 01:41
elchina
kesip yiyelim ::Pp
28 Ekim 2007 01:41
özcartman
kefaretini yatırsalar bari :D
28 Ekim 2007 01:43
peter pan
kısasa kısas. inek kesile, eti tiz vakitte mağdurların ailelerine dağıtıla
128 Ekim 2007 01:44
-aéquítas-
gayet mantıklı bi cozum. dilinden anlayan adamlar coktur orda. bu inegin memisini falan sıkarlar simdi işkence olarak eminim
128 Ekim 2007 01:44
peter pan
beyaz renkte 1,5 metre uzunluğundaki ineğin
hani inek gözaltında olmasa, bu ineğe dikkat edin deyu ifşa ettiler sanırdım:)
kilosunu da verselermiş. kaç kilo et çıkar caba o inekten?
128 Ekim 2007 01:47
souvereign jr.
Aynı ineğin bu yıl içinde başka kazalara ve 5 kişinin ölümüne, muhtelif yaralanmalara neden olduğunu belirten Doman
vay be seri katil mübarek... :D
28 Ekim 2007 01:49
chillipepper
hayvan sinir yapmıştır şimdi yaaa, eti de daş gibin olmuştur...bi yaylaya salıp gerginliğini almak lazım, ondan sonra da mangal ziyafetinde buluşmak üzere...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15422
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.