ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > akepe den savaş karartması
hukumet sovenizm akepe savas
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

seytan ucurtmasi
seytan ucurtmasi
SAVAŞ KARARTMASI

Türkiye, PKK ve savaş olasılığından başka bir söz konuşamaz hale getirilince AKP'nin yoksul halkı daha da ezecek neoliberal programını hayata geçirmesi kolaylaştı...

ZAMLAR BİRBİRİ ARDINA
AKP İstanbul'da suya yaklaşık yüzde 134 zam yaparken, yurt genelinde de elektriğe zam geleceği kesinleşti. Bu arada yine İstanbul'da toplu taşımacılıkta da sessizce fiyat artırımına gidildi. Akaryakıt ve sigarada zam kararı alındı. Diğer taraftan AKP hükümeti işverenin kârını yükseltecek önlemleri de düşünüyor. İstihdam artıracak vergiler adı altında işverenlere kolaylık sağlayacak yeni uygulamalar tartışılıyor.

EN ÇOK ÇALIŞANLAR
AKP'nin neoliberal politikaları yasalarla da destekleniyor. Savaş tamtamları eşliğinde Meclis'ten birbiri ardına yasalar geçiriliyor. Nükleer Yasası, sosyal sigortalar yasası, ikinci emeklilik yasası gibi geleceğimizi belirleyecek yasalar tartışılamadı bile. Yıl sonu enflasyon rakamlarının da öngörülenin çok üstünde olacağı ortaya çıktı. ILO raporu ise Türkiye'de işçilerin normalin üstünde çalıştığını gösteriyor.

1   27 Ekim 2007 17:23   mesajın adresini al  

væringjar
væringjar
Savaş tamtamlarını çalıp bunları gölgede bırakanlar akp mi acaba?
 1   27 Ekim 2007 17:33   mesajın adresini al  

seytan ucurtmasi
seytan ucurtmasi
sistemin kendisi ne yazık ki..o kadar güzel uyutuluyoki halk..
 1   27 Ekim 2007 17:35   mesajın adresini al  

haymatlos
haymatlos
kapitalizm spekülasyonlarla beslenir.. savaş çığırtkanlarının gazı iki haftaya gidecek ortalık süt-liman olacak (her zaman böyle olmuştur) ama biz bize sokulanlarla kalacağız... gerçi şöyle bir durum da var. bu gündem olmasaydı da bu adamlar elini kolunu sallaya sallaya yapacaklardı yine yapacaklarını... bu kurbanına bayıltıp tecavüz etmek gibi oluyor. mağdur uyandığında anlıyor başından neler geçtiğini ama giren girmiş oluyor...
27 Ekim 2007 17:36   mesajın adresini al  

'ekaitz'
'ekaitz'
şu savaş artık başlasın.. ben uyumaya ,vergi ödemeye, az maaş almaya razıyım.. yeterki benim 20 yaşında evlatlarım daha ölmesinler.. yeterki bu doğudaki PİSLİK artık son bulsun.. Bunu kim yapacaksada Allah ondan razı olsun.. Akp si Chp si farketmez..
 1   27 Ekim 2007 17:50   mesajın adresini al  

væringjar
væringjar
'ekaitz' demis ki:

şu savaş artık başlasın.. ben uyumaya ,vergi ödemeye, az maaş almaya razıyım.. yeterki benim 20 yaşında evlatlarım daha ölmesinler.. yeterki bu doğudaki PİSLİK artık son bulsun.. Bunu kim yapacaksada Allah ondan razı olsun.. Akp si Chp si farketmez..

Savaş başlasın? ve Gençler ölmesin?

hmmmm...bi terslik var sanki
 1   27 Ekim 2007 17:51   mesajın adresini al  

seytan ucurtmasi
seytan ucurtmasi

bu zihniyet devam ettiği sürece.....

'ekaitz' demis ki:

1   27 Ekim 2007 17:55   mesajın adresini al  

haymatlos
haymatlos

tabi onlar orada armut gibi oturmuş bekliyorlar türk askerleri gelsin bizi alsın diye... ırak sınırını geçtiğimiz anda hepsi teslim olacak. bir de üstüne Amerika 'Aferin evladım iyi yaptın al bakalım Musul- Kerkük de senin hediyen olsun tepe tepe kullan' diyecek. Savaş denen şey counter-strike gibi bir şey değildir. Yani savaşa girince ölenler bir kaç tuşa basınca geri dirilmiyorlar. Mevzuya bu kadar dışarıdan bakıp atıp tutmak kolay... Ne bileyim bir savaş fotoğraflarına falan bakmanı öneririm... Ne de olsa bilgisayar başındasındır muhtemelen.

'ekaitz' demis ki:

2   27 Ekim 2007 18:01   mesajın adresini al  

'ekaitz'
'ekaitz'
en azından benim gençlerimden daha azı öleceği kesin.. en azından kahpece avlanmayacaklar düşmanını bilecek onun üstüne gidecekler.. bu işte bi terslik yok anlamak isteyin yeter.. şimdiki düşmanımız malum biraz KAHPE! ansızın saldırmalar, mayınlı saldırılar bildikleri.. ancak biz üstlerine gidincede dizlerinin titreyeceği kesin.. dediğim gibi.. diğer taraflarda genç yaşlı varmış beni ilgilendirmez.. benim daha az gencim BAYRAK'a sarılı dönecek geriye.. orası kesin..
 1   27 Ekim 2007 18:01   mesajın adresini al  

'ekaitz'
'ekaitz'
hangi savaş arkadaşım ?? karşındaki kim senin ?? kimlerin torunlarısınız sizler ( ki onuda tam olarak bilmiyorum ya neyse ) kimden korkuyorsunuz ?? 3 tane peşmergeden bi tane kafası sarmalı mesuthtan mı ???
 1   27 Ekim 2007 18:03   mesajın adresini al  

seytan ucurtmasi
seytan ucurtmasi
tabi daha önce 25 kere yaptığın sınır ötesi operasyonla çözdüğün için bu sorunu, bu seferde çözersin kesin...
bu bi bilgisayar oyunu değil....anlayın bunu artık..bırakın bu şoven yaklaşımları..
 1   27 Ekim 2007 18:10   mesajın adresini al  

haymatlos
haymatlos

ya sen mevzuyu idrak etmekte güçlük çekiyorsun galiba.. kimin kimin torunu olduğunun ne önemi var. benim tek korkum eğer savaş olursa bugün yaşanılan kayıpların binlerle ifade edilecek hale gelmesi oraya giden askerler robot değil insan... kabaran milliyetçi duygularını anlayabiliyorum. ama sana al silahı eline sıkıysa sen git askere de demiyorum. düşündüğün şeyin binlerce ölüm ve kayıpla sonuçlanacak bir şey olması senin için bir şey ifade etmiyor mu? yazdıklarından bir şey ifade etmediği anlaşılıyor gibi... ama senin çözüm olarak düşündüğün şey daha kötü olayların başlangıcıdır.

'ekaitz' demis ki:

hangi savaş arkadaşım ?? karşındaki kim senin ?? kimlerin torunlarısınız sizler ( ki onuda tam olarak bilmiyorum ya neyse ) kimden korkuyorsunuz ?? 3 tane peşmergeden bi tane kafası sarmalı mesuthtan mı ???

1   27 Ekim 2007 18:11   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009