ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Yahu kutlu olsun da.... Nedir bunun aslı astarı....
25 Aralık 2005 00:40
moviebiker
ya hataylı bi noel babamız var işte onu almışlar.hırsız olm bunlar hırsız.tüü rezil herifler :D
25 Aralık 2005 00:45
beşiktaş
isa nın doğuşu
25 Aralık 2005 00:47
moviebiker
bide her sene ya 31 aralıkta ya da 1 ocakta bi tane noel filmi gösterirler.sanki noel 31 aralığa denk geliyoda.tam hıyar bizim bu tvciler :D
25 Aralık 2005 00:50
abbas
X-Mas ne anlama geliyo Meriç'in dediği gibi İsa'nın doğuşu ise biz de kutlayalım sonucta bir tek Allah yok mudur, O da Allah'ın gönderdiği bir peygamber olduğu için elbette ki onun doğum gününü kutlayabiliriz Müslüman olsak da...
25 Aralık 2005 00:52
moviebiker
kutlayalımda napcaz kutlarken.ben açıkcası kutlasam bi üç kuluvallah bi elham(yanlış olabilir.kusura bakmayın.)okurum.ya da ruhuna bi el-fatiha.başka bişey yapmak gelmez içimden.
abi kim doğmuşsa iyiki doğmuş diyelim abi hediyesini sonra alırız :D
25 Aralık 2005 00:56
abbas
işte eren ben de onu soruyorum bu konu hakkında cahilim bilmiyorum X-Mas ne demek biri beni aydınlatırsa belki ben de bi şeyler yaparm Hz. İsa adına
25 Aralık 2005 00:56
abbas
eyvallah Eren saol ilgilenip cevap yazmışsın... o zaman biz de kutluyalım ama bi de sey var peygamberler 28 tanedir hepsini bi hafta boyunca kutlayamayız napıcaz o zaman ? sonuçta hepsi Allah'ın göderdiği kişilerse birini diğerinden ayırmak haksızlık olur
25 Aralık 2005 01:02
moviebiker
evet abi bende karşıyım peygamberlerin ayrılmasına.ya da hristiyanların sadece hristiyanlar cennete gidicek demesi ve müslümanlarında sadece müslümanlar cennete gidicek demesi gibi.kötü ayrımlar bunlar.insanları birbirinden uzaklaştırıyo.
25 Aralık 2005 01:04
lucy luyi
peygamberler 28 tane olabilir ancak birbirinden ayırmamak olmaz. hangilerine kitap gönderilmiş? hangilerine gönderilmemiş? önemli şeyler.
ayrıca erenin dediği gibi sadece 'şunlar' , sadece 'bunlar' ve ya sadece 'biz' gibi düşünceler yoktur genel duruşunda dinlerin, dinin mensuplarının.herhangi birinin ya da birilerinin kendi kafasında şekillenmişse bilemem, o ayrı. ama hangi hristiyan, hangi müslüman ya da hangi musevi derim ben o zaman. ilk gönderildiklerinde bozulmamışsa ( müslümanlığa göre) sonradan bozulmuşsa, hadi herşeyi geçtim; bozulmadan önce inananlara ne olucak??
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1541
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.