ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Önce işini iyi yap, sonra bayrak as!
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa      şu anda 25 - 30

m_c_a
m_c_a
vatanını sevmeyen zaten milletini sevipde onun için bişi yapmaz ki :S seviyorum demekle de olmuyo önce bişiler yapmalı fedakarlıklar gösterilmeli.
19 Kasım 2007 09:12   mesajın adresini al  

_ozzy_
_ozzy_
Can Dündar'a katılıyorum ama Volkan'a da katılıyorum.İşini doğru dürüst yapmaktan söz edipte hala doğan medyada çalışmak,patronunu eleştirmemek biraz ters düşüyo sanırım.O zaman Can Dündar'ın bayrak asmak için çok çaba sarf etmelsi gerekir.
19 Kasım 2007 21:38   mesajın adresini al  

væringjar
væringjar
Anlaşıldı çağımızda insanlar sözleri, yazılarıyla değil çalıştıkları şirkete göre değerleniyorlar.
19 Kasım 2007 23:31   mesajın adresini al  

_ozzy_
_ozzy_
væringjarsence bu bir ikilem değil mi?Apo Ne mutlu türküm diyene dese inanacak mıyız?Cümle güzel ama...
20 Kasım 2007 22:35   mesajın adresini al  

væringjar
væringjar
Ne alakası var ki apo ile?

Demek istediğim, hepimiz bir şekilde holdinglere ve küresel sermayeye kulluk ediyoruz. Bu bizi ve yaptıklarımızı değersiz kılmaz.

Tekelleşme Coca-Cola'dan ve Doğan Medya'dan ibaret değil.
20 Kasım 2007 22:43   mesajın adresini al  

_ozzy_
_ozzy_
Ben zaten dediklerinin değeri yok demedim bir önce ki mesajımda da dediğim gibi dedikleri doğru.Ama can dündar demiş ki önce bu ülkeye faydalı bişeyler yapmalıyız akp nin borozanı haline gelmiş medya grubunda çalışmanın neresi faydalı.Kendisi oldukça birikimli bi insan.Bence doğan medyaya yakışmıyor.
20 Kasım 2007 22:52   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa      şu anda 25 - 30

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009