ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > 80 öncesinde öğrenci olmak ister miydiniz? neden?
80ler darbe hatirla sevgili
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

barışcıl atom™
barışcıl atom™
ben isterdim 80 öncesinde doğup büyüdüğü küçük şehirden çıkıp ankaraya üniversite okumaya giden bir öğrenci olmayı çünkü tüm muhabbetler
karı-kız-futbol-para-sevgili-makyaj-dedikodu-çekememezlik üzerine kurulu olmazdı en azından
internette olmazdı, cep telefonuda
27 Ekim 2007 01:48   mesajın adresini al  

chi sj
chi sj
insan 2000lerde de olumsuz gördüklerinden izole edebiliyor kendini
 2   27 Ekim 2007 01:52   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
şimdi de internet ve cep telefonu olmasa aynen 80 öncesi gibi olurduk sorun yokluk da değil varlıklarında bu ikisinin...

Bence ilerde internet ve cep telefonuna

sınırlı süre ve amaçlı kullanım gibi limitler getiriliecek gidişat iyi değil çünkü...

kuytu™ demis ki:

ben isterdim 80 öncesinde doğup büyüdüğü küçük şehirden çıkıp ankaraya üniversite okumaya giden bir öğrenci olmayı çünkü tüm muhabbetler
karı-kız-futbol-para-sevgili-makyaj-dedikodu-çekememezlik üzerine kurulu olmazdı en azından
internette olmazdı, cep telefonuda

1   27 Ekim 2007 01:53   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
öyleyim zaten..
27 Ekim 2007 01:54   mesajın adresini al  

meo
meo
en azından dusunen ulkesi için yeni dusunceler ureten insanlar vardı hangi taraf olursa olsun ister kabul edelim ister bize ters gelsin butun her sey bu ulke içindi birbiriyle catışmak catştırılmak olayı farklı tabi
hareket vardı ve yasanan en guzel asklar, sevgiler gundelik sevgililer olmazdan 80 den once
27 Ekim 2007 01:57   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
şerefsizim aklıma gelmişti..

9a 6 demis ki:

insan 2000lerde de olumsuz gördüklerinden izole edebiliyor kendini

27 Ekim 2007 01:58   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
ben yaşayamazdım :S bırak öğrenci olmayı...
27 Ekim 2007 01:59   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
Bence o gençlerinde şimdidilerden hedef ve amaç olarak hiç de farkı yoktu, ha o dönemde forward mail değil gazete, kitap dergi vardı, forum ortamı değil gençlik kahvesi ,düşünce platformları, dernekler vardı.

Bir de o dönemdeki süreci iyi değerlendirmek lazım şimdi okulda 1 kişinin başı kanasa olay olur o dönemde günde 3-4 kişi öldürülüyordu, gruplaşma fikir çatışması had safhada, bu tabi ki bir soyutlanma ve soyutlanan gruplar arasında iyice birleşmeyi ortaya çıkarıyordu.

Ama internetin ve onun sağladığı bilgi zenginliğinin olmaması o dönemde oumsuz etkilerde çıkartmadı değildi bence tek yönlü bilgilenme gibi...

meo demis ki:

en azından dusunen ulkesi için yeni dusunceler ureten insanlar vardı hangi taraf olursa olsun ister kabul edelim ister bize ters gelsin butun her sey bu ulke içindi birbiriyle catışmak catştırılmak olayı farklı tabi
hareket vardı ve yasanan en guzel asklar, sevgiler gundelik sevgililer olmazdan 80 den once

27 Ekim 2007 02:26   mesajın adresini al  

***perihel
***perihel
90 dan sonra doğmadığımıza şükürrrr
27 Ekim 2007 02:32   mesajın adresini al  

***perihel
***perihel
pokemondan başka çizgifilm bilmiyo olurduk..hiç soba görmezdik..telefonda konuşurken kib aeo derdik... öfff uzarda giderrr
27 Ekim 2007 02:33   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
enteresansınız vesselam..

zira soru manasız, zira 80 ve öncesi öğrenci olmayı istemek bir tarihe veya o kesime ait olmak istemek ve devamında bunu başarmak kolay..

bence bahsi geçen tamamiyle, çevrenizin böyle olmaması..
27 Ekim 2007 02:33   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
hepsi olurdu, oluyor..

istemek..

***perihel demis ki:

pokemondan başka çizgifilm bilmiyo olurduk..hiç soba görmezdik..telefonda konuşurken kib aeo derdik... öfff uzarda giderrr

27 Ekim 2007 02:35   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009