ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
ben isterdim 80 öncesinde doğup büyüdüğü küçük şehirden çıkıp ankaraya üniversite okumaya giden bir öğrenci olmayı çünkü tüm muhabbetler
karı-kız-futbol-para-sevgili-makyaj-dedikodu-çekememezlik üzerine kurulu olmazdı en azından
internette olmazdı, cep telefonuda
27 Ekim 2007 01:48
chi sj
insan 2000lerde de olumsuz gördüklerinden izole edebiliyor kendini
227 Ekim 2007 01:52
luca leotardo
şimdi de internet ve cep telefonu olmasa aynen 80 öncesi gibi olurduk sorun yokluk da değil varlıklarında bu ikisinin...
Bence ilerde internet ve cep telefonuna
sınırlı süre ve amaçlı kullanım gibi limitler getiriliecek gidişat iyi değil çünkü...
kuytu™ demis ki:
ben isterdim 80 öncesinde doğup büyüdüğü küçük şehirden çıkıp ankaraya üniversite okumaya giden bir öğrenci olmayı çünkü tüm muhabbetler
karı-kız-futbol-para-sevgili-makyaj-dedikodu-çekememezlik üzerine kurulu olmazdı en azından
internette olmazdı, cep telefonuda
127 Ekim 2007 01:53
boomerang ¹³
öyleyim zaten..
27 Ekim 2007 01:54
meo
en azından dusunen ulkesi için yeni dusunceler ureten insanlar vardı hangi taraf olursa olsun ister kabul edelim ister bize ters gelsin butun her sey bu ulke içindi birbiriyle catışmak catştırılmak olayı farklı tabi
hareket vardı ve yasanan en guzel asklar, sevgiler gundelik sevgililer olmazdan 80 den once
9a 6 demis ki:
insan 2000lerde de olumsuz gördüklerinden izole edebiliyor kendini
27 Ekim 2007 01:58
souvereign jr.
ben yaşayamazdım :S bırak öğrenci olmayı...
27 Ekim 2007 01:59
luca leotardo
Bence o gençlerinde şimdidilerden hedef ve amaç olarak hiç de farkı yoktu, ha o dönemde forward mail değil gazete, kitap dergi vardı, forum ortamı değil gençlik kahvesi ,düşünce platformları, dernekler vardı.
Bir de o dönemdeki süreci iyi değerlendirmek lazım şimdi okulda 1 kişinin başı kanasa olay olur o dönemde günde 3-4 kişi öldürülüyordu, gruplaşma fikir çatışması had safhada, bu tabi ki bir soyutlanma ve soyutlanan gruplar arasında iyice birleşmeyi ortaya çıkarıyordu.
Ama internetin ve onun sağladığı bilgi zenginliğinin olmaması o dönemde oumsuz etkilerde çıkartmadı değildi bence tek yönlü bilgilenme gibi...
meo demis ki:
en azından dusunen ulkesi için yeni dusunceler ureten insanlar vardı hangi taraf olursa olsun ister kabul edelim ister bize ters gelsin butun her sey bu ulke içindi birbiriyle catışmak catştırılmak olayı farklı tabi
hareket vardı ve yasanan en guzel asklar, sevgiler gundelik sevgililer olmazdan 80 den once
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15402
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.