ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Ne yapmalı

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 13 - 16

boomerang ¹³
boomerang ¹³
söz konusu sorunlar ise, asla terör, türban vesaire gibi dırdır vari konular değildir.. söz konusu olan sorunlar, halkın geniş bir kesiminin ''bence'' artık ülke, vatan, cumhuriyet, demokrasi, özgürlük kelimelerinin anlamlarını ve önemlerini unutmasıdır..
 1   26 Ekim 2007 20:56   mesajın adresini al  

ruin
ruin
aşkım sen de haklısın da, baba bir başka yahu :))
kendi babama hayran olduğum gibi hayranım ona da:)
ehihe neyse bu kişisel bir ileti oldu, konuya dönersek;
sadece konuşmayla kalıyoruz, bilinçli bilinçsiz yorum yapıyoruz..
hergün otobüslerde metrolarda tartışmalar çıkıyor, hiç tanışmayan insanlar birbirlerine laf atıyorlar, siyaset yapıyorlar, kendi fikirlerini başkalarına empoze etmeye kalkıyorlar.. ve bunu adam gibi açıklayarak değil de,kavgayla küfürle hakaretle yapıyorlar..saygı denen olgu sıfır.bağırış çağırış..
bizim önce adam gibi konuşmayı öğrenmemiz gerek..
tahammüllü ve saygılı olmamız gerek..
ve daha sonra da bu gidişe bir dur! dememiz gerek..
tepkimizi konuşarak ve cak cak öterek değil,faaliyete geçerek göstermemiz gerek..
ve bunu yapacak olan bizleriz, birazcık kafasında irdeleyen,hergün okula gidip bir şeyler öğrenip topluma yararlı olmayı hedefleyen gençler olarak..
26 Ekim 2007 22:03   mesajın adresini al  

***perihel
***perihel
bence ilk önce bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayı bırakalım artık.sonra başkasını eleştirmeden önce kendimizi eleştirmeyi öğrenelim.Bir konuya muhalefet olmaktan daha fazlasını yapmaya çalışalım o konuyla ilgili..üstümüze düşenleri yapmaya başlayalım herkes yapıyo nasılsa ben yapmasam düzelcek mi bu durum diyerek yaptığımız zarar ziyandan vazgeçelim.bütün olarak düşünürsek konuyu hiçbişey yapamayız yani türkiye nasıl değişcek eğitim yok ekonomi kötü su böyle diye konuya başlarsak vazgeçeriz parça parça bişeyler yapmaya çalışalım yani hayatın boyunca yıkayacağı bulaşıkları düşünen insan bi tanesini bile yıkamakta zorlanır ve başlayamaz bizde hep sorunları üstüste düşünüp içinden çıkamıyoruz.bence hepimiz biyerden başlayalım.başlatmaktan önce başlamayı bilelim.başlatmaya da hoşgörülü başlayalım.valla benim kafam bu kadar çalışıyo şimdi bu kadar üretebildim devam edin lütfen...
26 Ekim 2007 22:53   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
babamın cevabı;

''doğru diyorsun.. ama yapamazsınız.. sen doğru düzgün işine gücüne bak, aileni kur, adam ol, adam et..''
1 Kasım 2007 02:09   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 13 - 16

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008