ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > yak butun fotografları
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

kafamagöre
kafamagöre
bitmiyo ama biyerden baslamk gerek :)
26 Ekim 2007 02:30   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
Somut materyalleri yaksan da her zaman aklının bir taraflarında o anılar ortaya çıkacak..Sadece o an için kendini tatmin edeceksin fotoğrafları yakarak..
26 Ekim 2007 09:32   mesajın adresini al  

mırıltı.jj
mırıltı.jj
asla yapamam,yakamam,çok kıymetlidir fotoğraflar benim için.bir keresinde bazı fotoğraflarımı parça parça etmiştim ama sonra atmaya kıyamayıp yapıştırdım tekrar,çok zor oldu ama uğraştım
26 Ekim 2007 10:09   mesajın adresini al  

mia
mia
Gerçekten artık benim hayatımda yeri kalmadıysa, benim için bir şey ifade etmiyorsa, o insan.. Neden hala onunla ilgili hatıralar kalsın ki elimde.. Hatıralar = Hatırlatanlar..
26 Ekim 2007 10:23   mesajın adresini al  

mırıltı.jj
mırıltı.jj
o hatıralar sadece onun hatıraları değil ki,senin de hatıraların,hayatının bir bölümü,sadece ilişki bazında değerlendirmemek lazım
26 Ekim 2007 10:29   mesajın adresini al  

chillipepper
chillipepper
saklamak lazım, yarın bigün şantaj yapmak için lazım olur filan, sonra hayıflanmayız :SSSS
26 Ekim 2007 11:53   mesajın adresini al  

***perihel
***perihel
yakınca rahatlıyo insan bence ya kıyamadığım bu fotoğrafları yakacak gücü buluyorum kendimde silerim onu tamamen zihnimde de yakarım zamanla bu hatıraları diye düşündürüyo insana..ve ona dair etrafında bişeyler olmaması kendini daha çabuk toplamanı sağlıyo hem de kararlılığını ve geri dönüşü olmadığını bikez daha farkediyosun onların yokoluşunu izlerken.
26 Ekim 2007 21:37   mesajın adresini al  

off the record
off the record
İlk anda sinirle yakmak, yırtmak kolay geliyo ama sakin kafayla düşününce onlar birer hatıra iyisiyle kötüsüyle yaşanmışlıkları anlatıyo yakmamak lazım bence...
26 Ekim 2007 21:44   mesajın adresini al  

***perihel
***perihel

haklı olabilirsin aslında

off the record demis ki:

İlk anda sinirle yakmak, yırtmak kolay geliyo ama sakin kafayla düşününce onlar birer hatıra iyisiyle kötüsüyle yaşanmışlıkları anlatıyo yakmamak lazım bence...

26 Ekim 2007 23:14   mesajın adresini al  

kolaratur
kolaratur
Arada bakıp eskiyi hatırlamak o zamanlar yaptığın çılgınları düşünmek güzel oluyo be.... Yakmamak lazım bence.. Ne de olsa hayatımda küçük de olsa hatırlanacak güzel anıları var...
26 Ekim 2007 23:30   mesajın adresini al  

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu
kıyamıyorum..
5 Ocak 2008 13:33   mesajın adresini al  

güveeen
güveeen
yakmak eskidendi. şimdilerde shift+del bütün fotoğrafları var :)
ama onu da yapmam ben; ne gerek var.
5 Ocak 2008 13:42   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009