ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  İlişkiler  yak butun fotografları
shift del butun fotograflari yak butun fotograflari bitti unut sil
Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

mila moia
mila moia
aska ınanmayanların fotograflarını yırttıgınızda yaktıgınızda bıtıo mu hersey....
~ 318 gün   mesajın adresini al  

gokkche
gokkche
kişinin kendini rahatlatmak amacıyla yaptığı bi eylemdir. deşarj olursun başka bi işe yaramaz aslen. ama herşey kendini neye kanalize ettiğine bağlıdır. insan kendi kendinin doktorudur bir nevi. yırtınca herşey yok olucak mantığıyla yırtarsan bakarsın herşeyi bi çırpıda silivermişsin..

pasaklı kontes
pasaklı kontes
ben yakmam, hatıra sonuçta..

pasaklı kontes
pasaklı kontes
hatta, altı üstü hatıra işte...

sweetdreams
sweetdreams
fotoğrafları yakmak ya da silmek ileride bakıp bakıp kendine acı çektirmemek için mantıklı bir eylem olabilir de hafızandaki fotoğrafları silmen zor oluyor biraz:) hatta silinmiyo mu ne?:)

mila moia
mila moia
hmm hatıralar kıymetlıdır ama kısıden mı kaynaklanıo o deger

zodiac
zodiac
fotoları yakınca veya yırtınca bi nevi artık bişeyleri silmiş oluyosun. Noktadan sonra büyük harfle başlama devri senin için başlar yeni yeni alışkanlıklar edinip, yeni kişiler tanıyıp yeni yeni fotolar bile çekersin.. Yaktığın fotograflara ne mi oldu? aklına gelince kendikendine bi gülerrsin ne aptalmışım dersin aklına geldiği gibi bir anda unutuverirsin.. Heralde en açıklamalı cevap :P

lithium
lithium
hehe.. ben silerim ama cdye kaydetmeden asla böle bi şey yapmam:D

**sinan**
**sinan**
eğer fotoğrafları yakmışsam hafızamdan da silmişimdir onu demek ki.tabi ki hiçbir zaman tamamen silinemez.illa ki derinlerde bişeyler kalır...

üstteki
üstteki
bu gece ümitleri de koynuma alayım mı ?

zodiac
zodiac
aaa ayaklarımın altında bişey var :P çikil çikil ayak altından ezilecen :)) lithium -don't want to forget how it feels without....

dream:)
dream:)
fotoğrafları yaktım unuttum işte diye bi şey yok ama sürekli fotoğraflara bakıpta geçmişi hatırlamamak için yakmak iyidir,aslında buna hatıraları azaltmak da diyebiliriz..

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008