owen_michael demis ki:
ya şimdi full hd şart deil öncelikle güzel bi pc ekranı ilede halledebilirsin mesela bendeki samsung 226 bw gibi 1650*1050 çözünürlük ki buda yaklaşık full hd ye oranla %85 kalite denebilir :D fiyatı 700 ytl ye yakın ekranın haberin olsun playstation 3 ü aldıktan sonra sadece ufak bi dönüştürücü aparat alarak playstation 3 ü ekranada bağlaya biliyosun ;) fiyat eğer bölge problemi yoksa makina için çok ii haklısın ;)
26 Ekim 2007 15:46
owen_michael
walla her zaman beklerim bu konularda vede özellikle playstation konusunda biraz takıntılıyımdır :D
26 Ekim 2007 17:54
devilsting
asergysdrhrt
yahu malı alan da yok.. bişe yazan da.. bari karaliim de güncel görünsün...
29 Ekim 2007 02:16
tilbac
ehehehe patladı elımızde:D
31 Ekim 2007 12:44
owen_michael
ya patlamasın elinde ver sen bana askerlik süresince ben ona gözüm gibi bakarım :) 2-3 ay sonra ben 80 gb lık olanından alıcam zaten sen dönene kadar kardeş kardeş oynarlar :D bakarsın döndüğün küçük küçük psplerinde olur allahın işi işte :D
1 Kasım 2007 10:14
alperen
istanbul'da yaşıyorsan PS hastası ark.larım var onlara sorarım belki alırlar
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15376
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.