filmdeki kıza hayranım ama adını bi türlü aklımda tutamıyom yaf:( bi de filmin esas sonu hangisi hala muallaktadır ben de. şahsen ilk sonu tercih ediyorum ama
26 Ekim 2007 17:36
secret smile(: l
lan varya filmin ismini türkçeye çevirirken bu kadar zıc bok edilebilir hee:/ iyi güzel süper bi senaryo falan ama cesaretin var mı aşkla ben pek bağdaştıramadım açıkcası filmi:S
1 Haziran 2008 08:06
cumartesi_[famine]
süperdi gerçekten ama orjinal adını unutmuştum baslığa açan arkadaşa teşekkürler olsun..,
1 Haziran 2008 10:08
hiyelk@r
secret smile(:[ea demis ki: ]lan varya filmin ismini türkçeye çevirirken bu kadar zıc bok edilebilir hee:/ iyi güzel süper bi senaryo falan ama cesaretin var mı aşkla ben pek bağdaştıramadım açıkcası filmi:S
filmin Türkçe isminin bu şekilde olmasının sebebi, sanırım çeviren arkadaşların İngilizce isimden ( Love me if you dare ) direkman apartmaları. yoksa, orijinal isimden çevirisinin Çocuk Oyunları gibi bişey olması lazım. böyle örnekler için; kötü çevrilmiş film isimleri
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15364
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.