seni şamarlayan şamarlamış olm,sıra bana mı geldi uahaha=D
25 Ekim 2007 01:07
sphinx®
elbet birgün buluşacağız güzelim :D
o zaman konuşuruz :D
mırıltı.jj demis ki:
seni şamarlayan şamarlamış olm,sıra bana mı geldi uahaha=D
25 Ekim 2007 01:08
mırıltı.jj
banane
25 Ekim 2007 01:12
sphinx®
sanane
25 Ekim 2007 01:12
mırıltı.jj
sanane diye bi smili yok bi kere=Ppbanane
25 Ekim 2007 01:14
sphinx®
var ama ben sana hiç göstermemişim demekki
25 Ekim 2007 01:14
ange
restorant taki evlenme teklifi kısmı çok süperdii...allahım ne felaket bi durumdu...çok şahane düşünülmüş bi sahneydi bence filmde aklımda kalan en güzel sahneydi
25 Ekim 2007 01:16
kertenkelebek
Fransız sinemasının o biraz uçuk kaçık karelerine bayılıyorum.. Aylar sonra bir başlığa yazabiliyor olmanın verdiği mutlulukla Ömerçip'ime tişkürler ediyorum..
25 Ekim 2007 09:23
aslan67
Ömerçip'in yir seni yir:)
kertenkelebek demis ki:
Fransız sinemasının o biraz uçuk kaçık karelerine bayılıyorum.. Aylar sonra bir başlığa yazabiliyor olmanın verdiği mutlulukla Ömerçip'ime tişkürler ediyorum..
25 Ekim 2007 12:57
meo
marıon cotillard hatununa bayıldıgım bi film russell crowela a good yearda cok guzel oynamışlar denemenizi tavsiye ederim
25 Ekim 2007 15:44
(_sheitann_)™
geçenlerde forumlarda bi konuda da anlatmıştım ben bu filmi.. süper ötsi demiştim hakkatten bak başlıı açılacak kadar güzel bi film :) izlenesi ve yorum yapılası
25 Ekim 2007 19:15
çokrail
ya ben filmin sonunu anlamamıştım. betonun içinde ölüyolar mı? yoksa ordan çıkıyolar mı? sonradan giren yaşlı çift ölmemişler dedirtti, ama kesin bişe yok.
öldü mü bunlar? yoksa o yaşlı çift mi?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15364
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.