eternal sunshine of the spotless mind ve a lot like love bence:P
na bu ikisinin yerini değiştirince benim ilk ikim ortayaçıkıyo :)
25 Ekim 2007 00:00
peter pan
bu arada aklıma gelmişken, ömer sen şeyi izledin miydi? dün gece bir rüya gördüm.
o da çok şahanedir bak. bi ara bulursam vcdsini sana vereyim izlemediysen, sonra başlığı açılmadıysa açarsın. sıralamamda 2. sıraya koyardım, ama unutmuşum:)
25 Ekim 2007 00:02
freak
cesaretim var ulan!
25 Ekim 2007 00:06
aslan67
ha yok bak çıktı bir tane izlemediğim:D
tamam memetim bana uyar,en kısa zamanda bekliyorum:D
peter pan demis ki:
bu arada aklıma gelmişken, ömer sen şeyi izledin miydi? dün gece bir rüya gördüm.
o da çok şahanedir bak. bi ara bulursam vcdsini sana vereyim izlemediysen, sonra başlığı açılmadıysa açarsın. sıralamamda 2. sıraya koyardım, ama unutmuşum:)
25 Ekim 2007 00:06
mırıltı.jj
cap'ou pas cap?
olması lazım.
doğrudur,öyledir,gramerdir,biz kısaca cap pas cap deriz
aşk gibi bir şeyi izlemedim henüz ama mevcut ömer sağolsun=)sil baştan benim de çok çok beğendiğim filmlerdendir
wicker park noktasında katılamayacağım=Ppbirileri bunun üstüne aman nolur katıl der mi der,ama beni ilgilendirir mi?=Pp
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15364
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.