eskişehir de giyim biraz pahalı.yemek bencede ucuz.çeşit de gayet iyi.ayrıca içecek de ucuz diyebilirim...bu reklamında bu şekilde tepki görmeyeceğini uman o yeni firmanın reklam müdürünün de anlını karışlamak lazım...israil firması olabilir :p
24 Ekim 2007 17:10
*lokum*
Mide bozan, hasta eden yemekler tabi ucuz olar... töbe yarabbim yaa, saat 9:30 dan sonra bana yiycek ucuz bişiler söyleyin bakalım...
Media Markt da sanırım ECE (alman inşaat şirketi espark ı yapan ) nin bir ortağı...
24 Ekim 2007 17:36
forza es es
şu anda ortakantinde de bu reklamlar var :)
24 Ekim 2007 20:30
*lokum*
ordan esinlendim zati :D
25 Ekim 2007 02:58
silenzioso
eskişehir kesinlikle öğrenci için ucuz bir kent....saçma bir reklam
25 Ekim 2007 09:20
*lokum*
ben de neden sürekli kazığa oturtuluyoruz diye merak etmekteydim, sebebini cevaplar yeterince anlator, tıpkı yolda orda burda karşılaşıp da istisnadır diyerek kabullenmek istemediğim gibi...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15350
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.