ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Eskişehir'de yaşayanların bir süredir heryerde görmekte olduğu koskoca bu
ilanlar ( ki apartmanların dış cepheleri tamamen bu şekilde boyalı ) herkesi
merak içinde bıraktı...
Öğrencilerin bu ilanları verebilecek kadar maddi kaynağı ve keza gücü
olmadığını bilenler de bu reklamın sahibini merakla beklemekteydi...
Gerçek ise anlaşıldı; MEDIA MARKT reklamların sahibiydi...
İşte AA nın haberi;
Media Markt'a Eskişehir'de afiş şoku Eskişehir'de 31 Ekimde açılacak alışveriş merkezi içinde mağazası bulunan elektronik eşya satıcısı Media Markt'ın ''Eskişehir Çok Pahalı'', ''Eskişehir'de Hiç Seçenek Yok'' yazılı reklamları belediyeler tarafından kaldırıldı.
Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Cemalettin Sarar, yaptığı açıklamada, 20 Ekimde kentin muhtelif yerlerine ''Eskişehir çok pahalı'', ''Eskişehir'de hiç seçenek yok'' ibarelerinin yer aldığı reklam afişlerinin görüldüğünü belirterek, bu reklamla, istihdam yaratan, vergisini veren, rekabet kurallarına uyan, etik ticaretle iştigal eden iş adamların rencide olduğunu kaydetti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile konuyu görüştüklerini ifade eden Sarar, şöyle devam etti:
''Büyükşehir ve Odunpazarı Belediyesi sınırları dahil reklamların kaldırılması sağlandı. Gelişmişlik sıralamasında 3. sırada yer alan Eskişehir'de gelişmişliğe büyük katkısı olan tüccar ve sanayicilere hakaret etmeye kimsenin hakkı yoktur. Reklamları veren firma dahil olmak üzere bu tür etik olmayan kurallara ticaret yapacak şirketlerin odamız üyesi olsalar dahi, dürüst ticaret yapan ahlaklı ticaret erbaplarını hiç kimse rencide ederek aşağılama haddini gösteremez. Ticari terör sergileyen firmalar doğru yolu bulmaya davet edilecek. Reklam veren firma hakkında takipçi olacağız.''
2~ 320 gün
lithium
tahmin etmiştim..
millet açılış günü içeri dalmak için türlü oyun planlamış ama hiçbirininki tutmicak ben içerde olcam:D
isteyenler parayı versin ben içerde alırım:p
~ 320 gün
-aéquítas-
hııı görürsem sölerim
~ 320 gün
freak
hıı bende gördüm..ama yemek harbiden pahalı eskişehirde..
bira ucuz :) :P
~ 320 gün
elchina
yok be eskişehir ucuz valla..bu sende ordayım..bekle beni eskişehir geliyorum:Pp
~ 320 gün
koalalumpur
Saçmalamayın en ucuz yemek Eskişehirde ya dier alışverişler için biraz pahalı olabilir belki oda fabrika satış mağazalarının olmamasından kaynaklanıyor.
~ 320 gün
no control
konyaya gelseniz dibiniz düşer
~ 320 gün
eligible bachelor
eskişehirde okuyan bir arkadaşım demişti 4 sene önce 2 milyona 4kap yemek yiyoruz diye, o sıra biz 3 kaba 4 milyon veriyoduk yani Allahtan belanızı mı istiyosunuz şimdi orada bi öğlen yemeği 4e patlasa burada 9-10a çıkıyo hatta tatlı da yerseniz 13-14ü gözden çıkarmanız lazım o nedenle şükredin abicim
1~ 320 gün
zifir
lityum benide al lan:P
~ 320 gün
lithium
gel gel... yaparız sana da bi şeyler:D
zifir demis ki:
lityum benide al lan:P
~ 320 gün
ivy
la esk. kadar ucuz şehir mi var... hep uydurmasyon yaa
~ 320 gün
pfelconte
bira ne kadar
50'lik
bart- demis ki:
hıı bende gördüm..ama yemek harbiden pahalı eskişehirde..
bira ucuz :) :P
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15350
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!