ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > erkekler neden yalan söyler?????
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 72

-suz
-suz
kadınlar neden yalan söylerse aynı sebepten dolayı
27 Kasım 2007 00:05   mesajın adresini al  

hakan dinçer
hakan dinçer
ağzımdan aldın,benden çok yaşıcan...

-suz demis ki:

kadınlar neden yalan söylerse aynı sebepten dolayı

28 Kasım 2007 01:31   mesajın adresini al  

solitary man
solitary man
yaw sölüoruz işte:p kıvırıoruz bi şekilde:p :D
28 Kasım 2007 02:50   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
doğru söylemekten çekindiğimiz için.
22 Ekim 2008 16:37   mesajın adresini al  

denisios
denisios
erkekler yalan söyler,insanlar yalan söyler,çoğu zaman öyle alıştıkları için.annelerine,babalarına bazı şeyleri iyi göstermek için yalan söylüyorlardır,büyüdükçe bu arkadaşlarına karşı,sevgililerine karşı aynı hızda devam eder.
4 Kasım 2008 05:13   mesajın adresini al  

denisios
denisios
bize yalan söylendiği zaman,hatayı tamamen karşı tarafta aramamalıyız,öncelikle kendimize sormalıyız,ben ona nasıl davrandım ki bana yalan söylüyor?benden korktuğu için mi yalan söylüyor?diye.bizde davranışlarımızla farkında olmadan insanları yalan söylemeye zorlayabiliyoruz.
fakat,her ne olursa olsun,ben insanların doğruyu söylemeleri,özellikle yapmak istedikleri şeyleri,kendi kişiliklerine yapılan müdahelenin haksızlık olduğunu ve doğru bir davranış olmadığını savunmalarından yanayım.hangi aşk,hangi sevgi sizin kişiliğinizden daha önemli olabilir ki?kişiliğinizi değiştirmek isteyen biri ile nasıl beraber olabilirsiniz ki?
kişiler karşı tarafı kendilerine benzetmeye çalışıyor ya da kendi kafalarındaki sevgili/arkadaş/çocuk modeline oturtmaya çalışıyorlar.burada önemli unsur kişiyi olduğu gibi kabullenebilmek bence.eğer yalanlar başlıyorsa,ortada bir korku vardır.azarlanma,tavır konma,karşıdaki kişiyi kaybetme korkusu vardır.
bu noktada iyi iletişim kurabilmek önemli bence.iki tarafın birbirini anlaması,dinlemesi,karşıdaki kişinin her kim olursa olsun sizden farklı bir birey olduğunun,kendi hayatı ve isteklerinin olduğunun kabullenilebilmesi ve bunlara saygı gösterilinebilmesi önemlidir.
4 Kasım 2008 05:19   mesajın adresini al  

denisios
denisios
benim erkek arkadaşım bana 1.5 senedir bazı konularda yalan söylüyormuş,bunları daha bir hafta önce açığa çıkarttım.kendimde hatayı çok fazla aradım,hala arıyorumda.benimle tartışmamak,gidişatı iyi göstermek,beni kaybetmemek için yalan söyledi.
fakat bilmiyor ki insanlar birbirlerinden birşeyler saklandığını hissedebiliyorlar,birşeylerin yanlış gittiğini,eksik olduğunu anlayabiliyorlar.her ne kadar saklarsanız saklayın,bunlarda ortada sorun yok gibi gözükürken,ilişkinin gidişatının bozulmasına neden oluyor.beynimiz herşeyi algılayabiliyor,kaydediyor,biz sadece isimlendiremiyoruz ya da karşımızdaki kişiye konduramıyoruz.
sonuç ise,benim güvenimi ve düzeltebileceğimiz herşeyi sonsuza kadar kaybetti.
4 Kasım 2008 05:25   mesajın adresini al  

denisios
denisios
arkadaşlar,ne olursa olsun sevgililerinize yalan söylemeyin,her ne nedenle olursa olsun kişiliğinizden,doğru bulduğunuz şeylerden ve yapmak istediğiniz şeylerden taviz vermeyin.bırakın tartışın,üzülün,ayrılın.ama ortaya çıktığı zaman sonuçları çok daha büyük oluyor,iki tarafta daha büyük hasar alıyor.
ister istemez,önceki ilişkilerde yaşanılan şeyler,insanların bir sonraki ilişkilerinide etkiliyor.kişiler bu yüzden hayatlarının sonuna kadar,şüpheci yaklaşımlarından dolayı ilişkilerinde mutlu olamayabilirler.o yüzden lütfen yalan söylemeyin sevdiğiniz kişilere.
 2   4 Kasım 2008 05:29   mesajın adresini al  

punknrock
punknrock
ya iki tarafta da oluyor tabi -suz ve hakan dincer arkadaslarımızın da belırttıgı gıbı.yalnız denisios da cok guzel yazmıs.yorumum yok katılımlarım var dıyerek noktayı koyuyorum .
4 Kasım 2008 10:59   mesajın adresini al  

(_sheitann_)™
(_sheitann_)™
Benimki benim çıldırmamam için yalan söleyebilio. Çünkü çok tepki veriyorum sinirlenince. Yalan sölüo daha sonra bi kaç gün sonra da gerçeği açıklıo bana.
4 Kasım 2008 11:05   mesajın adresini al  

mr stubborn
mr stubborn
tamamen katılıyorum, eklemek istediğim şeyler var...

bana göre insanlar birbirini kabulleniyosa, aşk yaşamak ya da ciddi bi ilişki yaşamak iddiaları varsa, birbirlerini olduğu gibi kabul etmeliler...Önce aşık olup sonra bi kişinin özelliklerini tanımak saçma gelir bana, bi kişiyi herşeyiyle tanıyıp o tanıdığınız özelliklere aşık olmanız gerekir...
En kötü ihtimal, karşı tarafta yanlış bulduğunuz bişeyi konuşup orta yolda anlaşmaktır...Saklamak bana göre, hem kendine güvensizlik hem ilişkiye saygısızlıktır, siz karşınızdakine herşeyim diyin, tutun aranızdaki sorunu konuşamayın...

denisios demis ki:
arkadaşlar,ne olursa olsun sevgililerinize yalan söylemeyin,her ne nedenle olursa olsun kişiliğinizden,doğru bulduğunuz şeylerden ve yapmak istediğiniz şeylerden taviz vermeyin.bırakın tartışın,üzülün,ayrılın.ama ortaya çıktığı zaman sonuçları çok daha büyük oluyor,iki tarafta daha büyük hasar alıyor.
ister istemez,önceki ilişkilerde yaşanılan şeyler,insanların bir sonraki ilişkilerinide etkiliyor.kişiler bu yüzden hayatlarının sonuna kadar,şüpheci yaklaşımlarından dolayı ilişkilerinde mutlu olamayabilirler.o yüzden lütfen yalan söylemeyin sevdiğiniz kişilere.
4 Kasım 2008 11:27   mesajın adresini al  

emlakci
emlakci
kızların yalanların dan sıkıldıkları için
4 Kasım 2008 11:27   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 72

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009