ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > erkekler neden yalan söyler?????
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

tine®©in
tine®©in
kızlar neden yalan söylerse o yüzden:) ama bunların dışında kızların en az 10 kat daha fazla nedeni vardır yalan söylemek için:) mesela bi erkek akşam arkadaşlarıyla takıldıysa genelde direk söyler-nasılsa beceremem diye- ama bir kadın kesinlikle söylemez mutlaka bir yalan uydurur, artı kızlar genelde ceplerinde yalanlarla dolaşırlar ve profesyoneldirler, şahsen ablamın erkek arkına attıgı yalanlara benim bile inanasım gelio,gerçeği bilmeme rağmen:)
23 Haziran 2006 00:33   mesajın adresini al  

kelebegim84
kelebegim84
sevdikleri üzülmesin diye..
23 Haziran 2006 03:10   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Kim? Biz? Yalan?
Allah kuru iftiradan saklasın vallaha
24 Haziran 2006 13:57   mesajın adresini al  

iksir
iksir
ismail'cim siz erkekler neden kızları hep salak ve aptal olarak nitelendiriyorsunuz? duygusallık yani kalbinin sesini dinlemek kızlara özgü bişi değil tamamen insanlara özgü, ama ne yazık ki biz kızlar daha açık sözlüyüz ve dile getirebiliyoruz, siz ise pamuk gibi kalbinizi gizliyorsunuz ve böyle daha güçlü oldugunuzu ve bunun akıllıca olduğunu düşünüyorsunuz:)

ismail biçer demiş ki;
Walla ben her forumda vurguluyorum ama işte öyle oldukları için anlayıp tekzip etmiyorlar... Ben diyorum abicim kızların tümünü toplasan bir erkek etmez onlar akıllarını değil kalplerini dinler o nedenle hareketleri insan beyninin mantık kuralları çerçevesinde değerlendirme dışı kalır veee "salakça" olarak nitelendirilir. Ya bide bu kaplerini dinlemeyi akıllı hareket olarak görürler ve kendilerini akıllı sanarlar o nedenle kızlar business life ve real life ta başarıyı unutsunlar:)
26 Haziran 2006 17:42   mesajın adresini al  

kurbağabacağı
kurbağabacağı
hayatımdaki yalanlar iki elin parmaklarını geçmez. yalan söylediğimde işin daha kötüye gideceğini düşündüğüm için sölemişimdir bu gene de yalanım için bir mazeret olamaz..
26 Haziran 2006 17:49   mesajın adresini al  

haldun
haldun
ihtiyac.
26 Haziran 2006 21:43   mesajın adresini al  

smirnoff
smirnoff
neden solemesınkı doganın geregı olarak erkeklerde yalan soler :))
27 Haziran 2006 11:13   mesajın adresini al  

thecoolhacker
thecoolhacker
erkekler korumak iiçn yalan söyle doruyu bilmedileri için deil. istatistiklere bakarsanız kadınların erkeklerden daha çok yalan söylediğini ve aldattığını görürsünüz.siz sadece türkiye deil bu konuyu dünya olarak düşünün

margarita demis ki:

bence erkekler daha çok yalan söylerler doğru söylemeyi beceremedikleri için

8 Şubat 2007 15:16   mesajın adresini al  

symj
symj
erkklerin yalanlarina maruz kalmis kizlarin uydurma bi genellemesi bu bence... bunn kızı erkegi yok solerse herkes soler... size soyleyeni denk gelmis napalim...
8 Şubat 2007 15:37   mesajın adresini al  

sertaaaaaç
sertaaaaaç
sewdiimden sölüorum ben yalan yaa
8 Şubat 2007 15:41   mesajın adresini al  

madişvili :)
madişvili :)
yalan iyidir söylemek gerek!!!!
8 Şubat 2007 15:46   mesajın adresini al  

magicstrike
magicstrike
yalancının mumu yatsıya kadar yanar..
8 Şubat 2007 15:57   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009