ulan gs ıkıncı yar hıc top oynamadı
ılk yarı ıyıdı ama olmadı
saglık olsun
bu arada ıddaa da ıyı oran verıyo du haaa
ilk yarı2
mac sonucu1
:D
25 Ekim 2007 22:16
comandante
2 fransız takımının mücadelesinde kazanan ekip Bordeaux oldu, ama üzülmeye gerek yok zira Bordeaux da mor gibi bir renk sonuçta.
125 Ekim 2007 22:40
peter pan
sen bordeaux taraftarından bile daha fransızken, gelip bir de Galatasaray'a fransız demen saçmalıktan başka bir şey değildir. her zaman böyle ileri geri konuşuyorsun da, şu profilindeki resim varken böyle konuşman beni çileden çıkarttı. ya profil resmini değiştirip böyle saçma saçma konuşmaya devam et, ya da aklını başına topla ve sözlerine dikkat et. o fransız dediğin takım Türkiye'nin adını duyurdu dünyanın her köşesinde. küçümsediğiniz(kedi-ciğer örneği misali) UEFA kupasını almamız sayesinde tanındık futbolda. dünya kupasında 3.lüğümüz varsa eğer, bunda Glatasaray'lı futbolcuların payının ne kadar büyük olduğunu hatırlıyor musun bilmem.
ayrıca takımına şöyle bir baksana. kaç yabancıyla oynuyorsunuz? dünkü maçta Galatasaray'da ilk onbirde kaç tane Türk olmayan futbolcu vardı?
insanları kızdırmak için konuştuğun belli, ama haddimizi aşan eleştiri ve gaflarda bulunmamak lazım.
comandante demis ki:
2 fransız takımının mücadelesinde kazanan ekip Bordeaux oldu, ama üzülmeye gerek yok zira Bordeaux da mor gibi bir renk sonuçta.
426 Ekim 2007 16:55
peter pan
ne olursa olsun Galatasaray Spor kulubüne fransız demek bir gaflettir. bu kulüp Ali Sami Yen, yani bir Türk tarafından, yabancı takımları yenmek için kurulmuştur. onun sözleriyle:
Amacımız bir isme ve renge sahip olmak, Türk olmayan takımları yenmektir!
426 Ekim 2007 17:03
souvereign jr.
yazık valla dünkü maç rezaletti. 1-0 öne geçmiş gs 1-2 oluyo skor. 1.liği kaptırdılar böylece bence. ama diğer 3 takım da çok zayıf. en güçlüleri bordeaux ile gs idi.
26 Ekim 2007 22:36
-kaan-
Ne diyerek yola çıktık birgün herkes ya fenerbahçeli olacak doğru yola gelip yada efendi gibi yola gelip fenerli sözü dinlicek..
1903+1905=3808 küçüktür 1907 den olay bu matematiksel işlemde biter alın size rakamlarla konuştum daha napıyım...
buraak demis ki:
kaana cevap vermeyin aq ne adamsınız yaa...
27 Ekim 2007 04:45
timmy
3808 küçüktür 1907 ha :)
bi de rakamlarla konuşuyosun. peki rakam ile sayı arasındaki farkı biliyor musun sen kaantopintoş?
427 Ekim 2007 13:28
-kaan-
Rakamları da matematiğide gayet iyi biliyorum olm bizim bi sayımızı çarpı 6 diye hesaplıcaksın sen önce ....2.si senn ananı avradını s....rm top yapar evinin önündeki bahçede oynarım ln it sen ne diosun topintoşmuş arkadan iyi poz vermişssnde resimde götün biraz aşağıda kalıyo senn vardır g.tçü arkadaşların beraber top oynayacağın onlarla bi iletişim haline gir sen aşağıdan yukardan seversin öle işleri allahın inamotosu...
227 Ekim 2007 18:26
ne alaaka
yaa hakem de şöle böle yaptı demek istemiyorum ama hakem ikinci yarı hakkaten şaşırdı. adam pıt die dokunuyo düüüt faul,üstüne çıkıyo bişi yok. ne iş annamadım.
bu arada ümit karan da kaleciyle karşı karşıya kaldıı iki pozisyonda gelecein hakan şükürü olma sinyalleri verdi,yandık. onlardan bi tane de arda olcak gibi. hade bakalım hayırlısı...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15326
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.