ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > psv - fenerbahçe

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa      şu anda 25 - 35

carino
carino
Semih'ten patlama bekliyoruz.. Alcaz bu maçı rahat olun.
23 Ekim 2007 19:02   mesajın adresini al  

bilinçli tüketici
bilinçli tüketici
0-0 kırmızı karta rağmen deplasmanda iyi skor
hoş bırak kırmızıyı o pozisyon kartı dahi haketmiyor ama biz bu psvyi kadıköyde yeneriz.
23 Ekim 2007 23:49   mesajın adresini al  

canbo
canbo
0-0 yanlız fener bu maçıda moscow maçınıda yenebilirdi gs li olarak bunu gordum sadece
23 Ekim 2007 23:50   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Skor güzel deplasmanda yeterli ama herşey Fenerbahçe'nin aleyhine işledi maçta. Önce takımın dinamosu Alex çok erken sakatlanarak oyundan çıktı. Ardından 2 haftadır attığı gollerle vitrine çıkan Deivid UEFA'nın da dikkatini çekmiş ki alakasız bir poziyonda oyundan atıldı ve onu gören hakem 85'de Mehmet'e yapılan açık penaltıyı görmedi. Yine de takımımımla gurur duyuyorum. İçerde İnter deplasmanda CSKA ve PSV ile oynanan bir fikstürde 5 puan çıkarmak çok zor bir işti. Bundan sonra herşey bizim elimizde. Kadıköy'den CSKA'yı ve PSV'yi eli boş göndererek bu gruptan çıkarız.
24 Ekim 2007 00:05   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
0-0 bitti ama deivid haksız yere atıldı ve alex sakatlandı ilk yarının ortalarında. bence iyi skor. ilk yarı 1 tane atabilirdik ama olmadı kısmet diilmiş. 1puan bile iyi deplasman için. burda yenersek puan farkını açarız psv ile aramızdaki.
24 Ekim 2007 00:07   mesajın adresini al  

lts
lts
güzel maçtı. kim ne derse desin fenerbahçe süper oynadı... hakemin görmediği ya da durumu değerlendiremediği kritik bir kaç pozisyon vardı onun dışında çok güzel bir maç oldu. gereksiz kart ve agrasif oyun da vardı.

EN BÜYÜK FENER HEP BÜYÜK FENER.
24 Ekim 2007 00:26   mesajın adresini al  

cassio
cassio
yorumcunun aşırı miktarda midazolam aldığını düşünüyorum...Ben bile bi hayli heyecanlanmıştım...
24 Ekim 2007 01:00   mesajın adresini al  

barçi
barçi
yürü be fener kim tutar seni:) kadıköyde hiçbirine puan yok..
24 Ekim 2007 01:17   mesajın adresini al  

*lokum*
*lokum*
vay beee FENER im bu günleri de mi görecektik, GS lisi BJK lisi bile takdir etti seni, helal olsun koçlarım :)

Yenmiyorsan yenilme taktiği Şampiyonlar Liginde çok işe yarar... Maçlar bitince semeresini göreriz inşallah...

ayrıca onlar ne tekmelerdi öyle yaaa, maç boyu tekmelendik çıt yok, saçma sapan bi kırmızı ise bize var... :S
24 Ekim 2007 01:59   mesajın adresini al  

£hl-i keyf
£hl-i keyf
fenr alsa ıyı olurdu
ınsallah yrn bız kazanırıs
BJK
24 Ekim 2007 02:09   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
iyi dileklerini sunan arkadaşlara teşekkürler, kalbimiz bugün de yarın da sizlerle..
maça gelecek olursak ,ben kırmızı kart anına kadar daha üstün oynadığımızı düşünüyorum, değişiklikler oldukça iyiydi ama 2. yarının başında çok da iyi oynamayan dievid in yerine colin kazım ı almasını istedik tragedy arkadaşımla ama almadı,hoş dievid atıldığı pozisyon için kırmızı kart biraz ağır oldu bence. Aurelio nun pozisyonu da penaltı değildi, duygusal davranmayalım, öyle penaltı olmaz, hoş öyle kırmızı kart da olmaz :) neticede Hollanda da alınmış 1 puan ve namağlubiyetin korunması önemliydi. Gökhan ı ayrıca beğendim, hani ilk sakatlandığı pozisyonda taraftarla hem fikirdim ama oyun boyunca çok güzel çıkışlarda bulundu.
Ali Bilgin çok zeki bir oyuncu olduğunu bir kere daha gösterdi, Alex ile yollarımızın bir şekilde ayrıması halinde milli takımın ve Fenerbahçe'nin değişmez oyuncusu olacaktır bence.
Colin Kazım a fırsat verilirse Christiano Ronaldo gibi bir oyuncu olacaktır, yine bence tabi :)
çok rahat adam geçtiğini ,topu çok iyi kullandığını bir kere daha gösterdi dün. Takımda 11 e yerleştirilmeli..
Biz üzerimize düşeni yaptık, artık Galatasrayımız ve Beşiktaşımızdan da puan veya puanlar bekliyoruz..
24 Ekim 2007 12:53   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa      şu anda 25 - 35

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008