bence berabere biticek gibi. fener alabilir de 4-1'in verdiği moralle. bu gruptan çıkarız biz. ;)
23 Ekim 2007 00:46
kafamagöre
psv iteler...ama gruptan cıkar fbe
23 Ekim 2007 00:48
-sokarca-
psv alabilir gibi ama beraberlik ii sonuc..
23 Ekim 2007 01:16
-kaan-
ln şehitlerimize verdğimiz değeri futboldaki avrupa elçilerimize verelim en niayetinde en azından bak futbol nedir bilmeyen adam bile zap yaparken futbol türkiye fenerbahçe diye geçiyor yaaa türkiyemizz geçiyorr..akıllı olun beyler yarın türkiye avrupa kupası maçına çıkyor kolunda siyah bantla...................................................
23 Ekim 2007 03:25
-kaan-
bunun feneri gssi bjk simi kalmış hepimiz türk değilmiyiz bee al ateşkeş ilan etmişlerr...cevapp önce fenerle yarın sonra beşiktaşla çarşamba ertesi gün galatasarayla perşembe girelim sporda spor formunda herkes türk gibi savaşssın hacı başka şey istemiyorum kazanabilirde kaybedebilirde ama herkes savaşssın yeter ki kanınınn son damlasına kadar...
23 Ekim 2007 03:29
timmy
-kaan- demis ki:
bunun feneri gssi bjk simi kalmış hepimiz türk değilmiyiz bee al ateşkeş ilan etmişlerr...cevapp önce fenerle yarın sonra beşiktaşla çarşamba ertesi gün galatasarayla perşembe girelim sporda spor formunda herkes türk gibi savaşssın hacı başka şey istemiyorum kazanabilirde kaybedebilirde ama herkes savaşssın yeter ki kanınınn son damlasına kadar...
senden ilk kez böyle bişey duyuyorum.
herhalde hesabını 10 dklığına birine devrettin
223 Ekim 2007 12:13
@li
umarım fener alır ama beraberlikte bizi bi ust tura cıkarır..
23 Ekim 2007 12:54
mali
yenilmesin de, nası olursa olsun. beraberlik iyi sonuç olur. 1-1
23 Ekim 2007 14:07
*........*
ben galibiyet,en kötü ihtimalle de beraberlik düşünüyorum.semih'te coşarsa eğer tamamdır :)
23 Ekim 2007 14:24
luteus
hah yaşa ne güzel konuştun... :D
23 Ekim 2007 15:39
polater
bereberlige yatmaya çalısırsak kesin yeniliriz. CSka macında bala göte kurtardık paçayı ama bu sefer oyle olmaz . O yuzden kazanmak için oynamalıyız, hücumlara hızlı ve çok adamlaa çıkmalıyız.
23 Ekim 2007 16:12
maktulren
comandante 1 akıllı ol!
2 Ben ermeni degilim avrupa da Türk takımı desteklerim şimdiye kadar böyleydi bundan sonra da böyle olacak!
3 Kapak olsun falan muhabbeti yapacak degilim senle....!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15324
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.