comandante : bak, çok büyük bir yanlış anlama içerisindesin.
çünküsünü şöyle özetleyeyim; ben basının içerisinde olduğu lakaytlığın eleştirisini çok net yapan bir insanım, eğlence programlarının vs normalde de yararsız olduklarını ve halkı oyalamak için birer araç olduklarını düşünüyorum, yani sadece içinde olduğumuz durumda değil, normalde de popstarlar vs olmamalı zaten kanallarımızda.
fakat bu konseri iptal etmelerinin sebebi bence tamamen halkın tepkisini çekmekten korkmalarından kaynaklanıyor, koyu bir fenerli olabilirsin bu beni bağlamaz yorum yaparken, zira futboldan da nefret ederim. çnk futbol takımları (btn büyük klüplerden kastım) şaibeli işlere girişip, parayla oynarken, milyon dolarları oyuncak etmişken, insanları uyuşturmaya hizmet ederken böyle bir duyarlılık beklemiyordum açıkcası!
fazla televole kültürüyle yetişmiş dediğin insanı biraz bil biraz tanı ve bilmeden de böyle laflar etme ( bu da kişisel savunmam) zira bu programlara karşı ve bu etkide ve kültürde yetişen insanlara karşı göstermiş olduğum tepkilerle özellikle tanınan bir insanım, bunları forumlardan da takip edebilirsin. ki çok sivri dillisin vs gibisinden bu insanlardan da eleştiri alırım. ama hayatımda ilk defa nefret ettiğim televole kültürüne beni oturtmaya çalıştı, bu benim için bir hakarettir.
turizmle ilgili söylediklerime gelince de, Türkiye'nin turizm gelirlerini bir düşün. bunun ekonomimize katkılarını bir düşün. bu olayların Türkiye'yi ekonomik olarak da çökertmek konusunda planlanmış olduğunu düşünüyorumi kastım terör olaylarıdır, konserin iptali değil. ama bugün beyonce gelmez ama yarın aynı yerde bir türk şarkıcı da eğlendirir insanları, olan da reklam katkımıza olur ülkemiz için. iptal yerine ertelenme de olabilirdi mesela. ben gitmeyeceğim bir konserden ötürü üzülmüyorum, üstelik tarzım da değil, yanlış anlaşılmasın!