ayrıca yavruş seni ortakantin'in itiraf.com'daki temsilcisi filan da yapalım, orda da bunun gibi çok materyaller çıkar, sen de bizimle paylaşırsın onları, hem senin gibi bi ılımlı feminist için bayaa güzel materyaller var....
22 Ekim 2007 00:00
chillipepper
yavruş :)dişikartal demis ki:
neyse forum sizin olsun ben kaçıorumm :(
ööööö, böle olmas ki ama yavruşşşş :((((( sen böööle asarsan yüzünü biz kimle neşeleneceeeeez???? :(((
22 Ekim 2007 00:04
purepoison(can):):)
oyyyyy yawruşum yanlış anladın ben o anlmada demedimzmanlama hatası die shitlerimizle ilgili iki başlığın arasına açtın için dedim yawruşum ne alkası var özel hayatınla ben öle bişi demm ki yapsanda .yaf hani böle kötüğ bi günde gülünesi seyler bi garip geldi o anki ruh halimle ondan beişkooooooo olar mı sey yawsss
22 Ekim 2007 00:20
yawruşum sanki bizi bırakma sakın yaaaa :(ya böle anlaşılmamalıydı upsss hiç düşünemedim ben yaaaaaa pffff sensiz bende olmam bu formda :(
22 Ekim 2007 00:36
no control
uyyy baslık nerden nereye gitmiş.savrulmus durmus.yavruş gitmiş.olan olmus....mişli gecmiş zaman hep..oyyy.eskı gunler tabi akuldan çıkmıyoki.misal bizim bakkal vardı.turan abi beleş gofret verirdi.kapattı gitti dükkanı.efsanevi bi adamdı.vay beee
22 Ekim 2007 00:53
ya sen bnm 'oyyy' umlan dalga mı geçion heee söle bakımmmmm:)
22 Ekim 2007 01:27
no control
estafurullaahhh ne hadddime :))
22 Ekim 2007 02:10
yavruş :)dişikartal
yahuu tamam anaaa ceviz diodukkk:p
yağmurum haklısın şehitlerin acısı dururken de açmak kötü oldu... ne bilim.. haklsın yawrum yaa :/ işte bölee
ooff yaaa :( benim de moral kötü ama nabalım yahuu bilmiorum kii no kontrool sen ilginç diyalogları aktar ben de yok zati :S
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15294
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.