ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Yüksekova 12 Şehit- Birileri K.Irak' a çağırıyor.
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  9  10  11  12  13  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

chi sj
chi sj
zaten TSK bu nedenle kuzey ırak'a girelim diyor, savaşmak için ideal yerler oralarda, türkiye tarafı PKK için daha avantajlı hem vurkaç yapıp sınırdan kaçıyorlar, kuzey ırakta daha düz araziler var, yükseklik problemi yok, pkk ya lojistik sağlayan Barzani ve Talabinede kontrol edilebilir ayrıca...

hiç mi hiç katılmıyorum

ancak şüphelenilmesi gereken şey bence, neden asker kayıpları yıllardır bu düzeydeyken şimdi bu kadar gündemde??

evet,halk da sınır ötesi operasyona kanalize edilmeye çalışılıyor..
21 Ekim 2007 13:25   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
Ben ikinci sayfada senaryoyu yazdım o senaryoyu da kafamdan uydurmadım okuduğum farklı görüşlere sahip yazarlar, strateji uzmanları ve şahsi bilgi birikimimle oluşturdum.

Tezkere var da girsek bir dert girmesek bir dert, ama gireriz kesin adamlar sokana kadar uğraşacaklardır. Mesela bu gün bakalım kaç terörist öldürülecek. Ben daha terör örgütünden ölü sayısını almadım. Kendi ölülerini almış olabilirler de demek ki öyle çok değiller.

Sağduyulu olmak akıllı hamleler yapmak lazım arkadaşlar.

Ekonomiye de dikkat bu arada arkadaşlar paranızı biriktirin...

9a 6 demis ki:

johnny sacromoni

mutlaka ki bahsettiğim koordinasyonu sağlamak oturduğum yerden klavyedeki tuşlara basmam kadar kolay değil farkındayım yalnız şu var,meclisimizden tezkere çıktı,bu olağanüstü bir hal sayılmaz mı?bu denetimsizliğin,önlemsizliğin açıklaması maddi sebepler olacaksa eğer biz bu tezkereyi neyimize güvenip çıkardık o zaman?

halkın sinirini almak için şov mu bu olanlar?olası bir sınır ötesi operasyondan bahsediyoruz oysa ki..

askerimizi koordine etmek,korumak için paramız yok fakat bugün 200 trilyona mal olmuş bir referanduma seyirciyiz

21 Ekim 2007 13:26   mesajın adresini al  

modern mystic
modern mystic
kuzey ırakta düz araziler olması ve avantajlı olmasına mı katılmıyorsun :))
21 Ekim 2007 13:27   mesajın adresini al  

isis
isis
sehit vermeyeEWET mi HAYIR mı
21 Ekim 2007 13:28   mesajın adresini al  

bİtt®
bİtt®
AKP nin EVET dediği herşeye ben HAYIR diyorum.
 1   21 Ekim 2007 13:32   mesajın adresini al  

chi sj
chi sj

Irakın kuzeyinde avantajlı olacağımıza inanmıyorum..belki yüklenmek gibi algılanıcak yazdıklarım ama sınırımız dahilindeki önlemsizliklerimiz ortada..

modern mystic demis ki:

kuzey ırakta düz araziler olması ve avantajlı olmasına mı katılmıyorsun :))

21 Ekim 2007 13:33   mesajın adresini al  

william wallace
william wallace
hakkaride başka bir noktada bir minibüs geçerken mayın patlamış...
10 yaralı var
21 Ekim 2007 13:42   mesajın adresini al  

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu
canım acıyo
21 Ekim 2007 13:56   mesajın adresini al  

-glycerine-
-glycerine-
ya provokatif hareketi mi kalmış bu işin.84'den beri mi provoke ediyorlar.Gerekli önlemler alınmazsa başımıza gelecek olan bu.Hala Avrupa'nın ABD'nin bir taraflarını yalamaya devam edelim.Adamlar açık açık yıllardır destek veriyorlar teröre.

Birleşmiş milletler neye müdahale edecek arkadaşım?Zaten uluslararası hukuk sna oraya girme izni verio.Yok daha neler artık.
21 Ekim 2007 14:03   mesajın adresini al  

joshua
joshua
kara harekatına hayır diorum halen inatla... 100 lerce daha şehit vericez... kaldırsınlar diyarbakır ve mardin üstlerinden 30 40 f16 5 gün sortielerle cehenneme çevirsinbütün kuzey ırağı böck kalmasın yaşayan ama kara harekatına hyırrrr yanan biz oluruzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!
21 Ekim 2007 14:04   mesajın adresini al  

william wallace
william wallace
21 Ekim 2007 günü saat 00.20 sıralarında, Irak'ın kuzeyinden topraklarımıza sızan PKK terör örgütü mensupları tarafından, Hakkari/Dağlıca'da konuşlu Piyade Taburunun emniyet unsuru olan bir bölüğümüze kalabalık bir grupla üç ayrı bölgeden silahlı saldırıda bulunulmuştur.

Çıkan çatışmada 12 şehit, 16 yaralı verilmiştir.

Saldırıya anında misliyle karşılık verilmiş; teröristler, silahlı helikopterler tarafından görerek, mevcut ateş destek vasıtaları ile görmeyerek ateş altına alınmıştır. Şu ana kadar 23 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Ayrıca, olay bölgesinin güneyinde teröristlerle yeniden temas sağlanmış olup, çatışmalar devam etmektedir.

Teröristlerin kaçış istikametleri manevra birlikleriyle takip edilmektedir. Birliklerin harekatı ile koordineli olarak, 63 adet muhtemel hedef ağır silahlarla ateş altına alınmıştır.

Kamuoyu gelişmelerden ayrıca bilgilendirilecektir. Saygı ile duyurulur.
21 Ekim 2007 14:08   mesajın adresini al  

panik_yok
panik_yok
evet akp evet dedi diye hayır dedim
21 Ekim 2007 14:14   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  9  10  11  12  13  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009