seni alkışlıyorum chillipepper (mesaj sayım henüz 100 değil)
rantçı faizci soyguncu bir ekonominin kaymağını yiyen çapulcular ve ak partiden yasa bekleyen TÜSİAD, ak partiden çıkar bekleyen MÜSİAD,
komple yiyiciler ve onların satılık basını işi gücü bırakmışlar referandum denen rezillikle uğraşıyorlar..
insanlar ölüyor bunlar ülkenin altını oymakla meşgullar..
21 Ekim 2007 12:27
swashbuckler
..ben alkışladım senin yerine, merak etme =)
21 Ekim 2007 12:28
vulcao
valla şimdi git deseler gideceğim...
21 Ekim 2007 12:30
ange
kendi vatan topraklarımızda hazır kıta beklerken, top tüfek ırak a çevrilmiş bekliyoruz denirken bu kadar şehit verilmesi hatta askerlerin kaçırılması....sınır ötesi operasyonda kim bilir neler olur düşünmek bile istemiyorum...
21 Ekim 2007 12:35
chillipepper
vulcao demis ki:
valla şimdi git deseler gideceğim...
ben bunu türk hava kuvvetlerinde pilot olan bi akrabamla onun pilot arkadaşları arasındayken de söyledim de, yani neden bişeyler yapmıyorsunuz, neden girmiyorsunuz diye...olay maalesef bu kadar basit değil, bazen aklın almayacağı şeyler oluyor diyorlar...onların dediği ve en çok koyanı da zaten; içi bizi, dışı sizi yakar...olay bir yerde bizim elimizden çıkıyor...
21 Ekim 2007 12:35
chi sj
Türkiye neden bu kadar K.Irak'a çekiliyor?benim de aklımdaki tek soru bu
21 Ekim 2007 12:41
william wallace
16 olmuş...
21 Ekim 2007 12:46
luca leotardo
Amerika gelmeyin dese de biz oraya gidince ABD askerlerini bilmem ama onlar da dahil olabilir, kuzey ıraktaki kürt kökenli peşmergeler ve ülkemizdeki ayrılıkçı kürt kökenli örgüt üyeleri ile Kuzey Irak- Güneydoğu anadolu bölgesi sınırları içerisinde savaşacağız. Bu arada ülkemizde de kamuoyu yani halkımız kendi içinde ayrımcılığıa Türk - Kürt ayrımcılığına itilecek.
Bölgede terörle mücadele değil de savaş niteliğinde Türk - Kürt savaşı başlatıldığı dünya kamuoyuna lanse edilecek, sonra Birleşmiş Milletler müdahale edecek, hani nasıl ruanda' ya vesair ülkelere filistine gidiyorlarsa aynen öyle, ondan sonra kuzey ırak ile ülkenin güneydoğu' su BM askerleri ile dolucak, ülkemiz zaten karışık durumda olacak, devamı da güneydoğu' nun ülkemizden ayrılması ve içte bağımsız dışta bağımlı federasyon şeklinde ayrı bir yönetime girmesi talebine dek gider (ben talep dedim ama anlayan anlamıştır)...
Tahminim budur.
9a 6 demis ki:
21 Ekim 2007 12:48
modern mystic
ABD petrol kartelleri petrol fiyatlarının artmasını istiyorlar ancak ulusal çıkarlarıdnıda çokta uymuyor..
Kapitalizm işte çelişkiler dünyası:))
9a 6 demis ki:
21 Ekim 2007 12:50
nergisss
yuh ya basbakan hala medyayla ugrasıo açıklama yaptı kendi çapında sehtlerle ilgili tek kelime yok kendini savunmaya çalısıo hala savunlcak neyi kaldıysaa!! sehtlerimizn ailelerine sabır diliyorum:(
21 Ekim 2007 12:59
isis
aaa ne garip bugün referandum var :/ denk düşmüştür denk canım
yoksa devlet harcarmı evladını deilmi,
21 Ekim 2007 13:03
_lulu_
bu nereye kadar böyle gıdeccek! nereye kdr! ilgili mercihlerin yuregı yanıncaya kadrmı! nee nedrr bu!!!!!!!! allahın belasıı bı avuç yurtsuz bızım yurdumuzda toprak çalmaya çalışmasına engel olmak bu kadarrmı zor!!!!! onlara yataklık eden o lanet devlete kafa tutmak bu kadarmı zor!!!
sımdı 16 aılenın canı yanarken annelerın kalbı atmazkenn bazı sahısların kalbı nasıl atack cok merak edıorumm..terörüde buna alet olanıda bunu yapanıda yaptıranıda kınıyorum hatta tüm lanetlerin üzstüne olmasını diliyorum!!!!!!!!!!!!!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15293
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.