ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Yüksekova 12 Şehit- Birileri K.Irak' a çağırıyor.
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  9  10  11  12  13  << Önceki Sayfa      şu anda 145 - 150

_needle in the h@y__
_needle in the h@y__
LÜTFEN SUS

cenk_arkan1905 demis ki:

arkadaşlar son sayı sanırım 15 şehit 16 yaralı ve 10 üzerinden kayıp olduğu... gelen bir habere göre köprü havaya uçurulmuş sevkiyat sırasında.... sormak lazım şimdi bazı kesimlere;
AKP'YE OY VERDİKLERİ İÇİN ŞİMDİ HALA HAYATLARINDAN MEMNUNLARMI, GEREK CAHİL DEDİĞİMİZ ERZAK İÇİN OY VERENLER, GEREKSE ARAMIZDA OLAN GAYET EĞİTİM SEVİYESİ YÜKSEK OLMASINA RAĞMEN BU ADAMLARA YANI TURKIYE CUMHURİYETİNİN ONURUNU HAYSİYETİNİ YOK EDENLERE OY VERENLER?????

21 Ekim 2007 23:42   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
lithium

dayım subaydı benim..
günlerce aç susuz bir çukurda yaşadım dedi. inanamadım. elimde binlerce çocuğum öldü,askerim öldü dedi, nasıl bir duygu olduğunu anlayamadm..
karakollar taranırdı,bir tekini biraz daha batıda oturan bilmezdi dedi, yok arttık dedim..
ama inanıyorum. günde yüzlerce şehit veriliyor. hemde ceylan derisi koltukta yan gelip yatamadıkları için..
bunlardan bir teki bile basına yansımıyor,sadece arada şüphe çekecek durum olmasın diye bi kaç tanesi söleniyor.
doğuya piyon gibi kullanılmak üzere çok acemi hatta silahı nası tutması gerektiğini bilmeyen onca asker yollanıyor. ama iman gücüyle savaş olmayacağını öğrenmeden yolluyorlar onları oraya..
bu ölenlerde hep onlar. eğitmeden oralara yollanıyorlar..
geçenlerde ölen şehitlerden birinin tezkeresini almasına 25 gün kala ailesi ile yaptığı bi konuşmayı okudum. tüylerim diken diken oldu...
kafamın yanından mermiler geçiyor. ben dönemicem galiba...
öleceklerini bile bile sınırda ölümlerini bekliyorlar adeta..

okurken duygulanıyo insan. :(
21 Ekim 2007 23:43   mesajın adresini al  

*sütoğlan*
*sütoğlan*
barış isteriz diye etrafı kan gölüne çevirenlere:
Onlara ne zaman Yer yüzünde bozgunculuk çıkarmayın. denilse, Biz ancak barışçıyız. Ortalığı düzeltmekten başka amacımız yok. derler. İyi bilin ki onlar bozguncuların ta kendileridir. Fakat farkında değillerdir. Bakara Suresi 11,12. Ayetler
Allah sizlere ve sizi kullananlara güneşli günler nasip eylemesin....
22 Ekim 2007 00:42   mesajın adresini al  

cassio
cassio
Allah sizlere ve sizi kullananlara güneşli günler nasip eylemesin....

ve benim de aklımda kalan bir ayet:onların bir düzeni varsa bizim de bir düzenimiz var

Irak neden bu halde Osmanlı ya yaptıkları ihanetin bedelini ödeyemediler de ondan...
Ancak ülkemizde yapılması gerekenler var...Devletin istihbaratı bütün örgüt sempatizanlarını toplamalı ve gereken yapılmalı...
22 Ekim 2007 15:15   mesajın adresini al  

@li
@li
baba artık olaylar eskisi gibi deilki eskiden terörist cenazeleri ortada kalırdı almaya utanırlar korkarlardı.. şimdi alıp anlı şanlı cenaze töterni yapıp bide şehit diye agıt yakıyolar...
peki bu durum nie boyle sen pkk olmakla suçladığın ve 30 yıl mahkumiyet verdiğim kahpeyi meclise alırsan onlarda utanmadan cenaze törenide yapar ağıtta yakar...
Bide ben su olaya hastayım bunlar devrimciymiş dağdakiler terörist deil gerillaymış.. a.q eline her silah alıp dağa cıkan gerilla olsa usame bin ladenden büyük gerilla olmaz.. slşamdlksmaxşlsamöxlşasöxşsaöxsa
22 Ekim 2007 15:24   mesajın adresini al  

cassio
cassio

Hocam zaten bu sorunda en büyük hatamız bunun adını koyamayışımız oldu...Her gelen yeni bi isim koydu...Ülke içinde kürt sorunu,güneydoğu sorunu,terör sorunu gibi farklı isimler verildi...Yurt dışında ayrılıkçı hareket,ankaraya karşı grup,kürt bağımsız hareketi gibi isimler takıldı...
Bunun adını koymamız gerekir...Bu örgüt kürtlerle bağdaştırılmaması gereken terör örgütüdür...Biz kürtlerle etle tırnak gibiyiz...Bizim aramıza bu pkk denen pisişikler sokulmaya çalışılıyor...Mesela buna kürt sorunu denmesi yanlıştır...Koca devletin bunun yerine kerkük sorunum var demesi gerekir...Türkiye nin Ege sorunu yerine Yunanistan ın Lozan a rağmen adaları askeri üs haline getirme sorunu vardır...Türkiye nin kıbrıs sorunu yerine Yunanistan la Batı Trakya sorunu vardır...
Son olarak ta Avrupa Türkiye ye insan hakları(!) dersi vereceğine avrupa önce Bosna da , Cezayir de , Kosova da yaptığı katliamların hesabını vermelidir...

Dün gece rüyamda ermenilerin Azerbaycan(karabağ) da daha yeni yaptıkları gerçek soyırımı meclise taşıdığımızı gördüm...Umarım rüyalarım gerçekleşir...

@li demis ki:

baba artık olaylar eskisi gibi deilki eskiden terörist cenazeleri ortada kalırdı almaya utanırlar korkarlardı.. şimdi alıp anlı şanlı cenaze töterni yapıp bide şehit diye agıt yakıyolar...
peki bu durum nie boyle sen pkk olmakla suçladığın ve 30 yıl mahkumiyet verdiğim kahpeyi meclise alırsan onlarda utanmadan cenaze törenide yapar ağıtta yakar...
Bide ben su olaya hastayım bunlar devrimciymiş dağdakiler terörist deil gerillaymış.. a.q eline her silah alıp dağa cıkan gerilla olsa usame bin ladenden büyük gerilla olmaz.. slşamdlksmaxşlsamöxlşasöxşsaöxsa

22 Ekim 2007 16:04   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  9  10  11  12  13  << Önceki Sayfa      şu anda 145 - 150

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009