ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Yüksekova 12 Şehit- Birileri K.Irak' a çağırıyor.
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  9  10  11  12  13  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 133 - 144

_volkan_
_volkan_
kimse gülmek için bişi yapmaya çalışmıyo. bişi olmus gülmüş
kaldı ki ben onuda yaparım.. yani böyle bi günde.. yeri düsse espri yapabilirim belki... yani illa espri yapma amaçlı değil ama insan beyni işte..
bosver dostum önemli olan o ya da bu değil ya da gülmek gülmemek değil.. önemli olan bütün bunlara seyirci kalmamak... seni korumak için insanlar bir yerlerde ölürken duyarsız kalmamaktır önemli olan
duyarlılık gülmekle vs.. ölçülmez...
ülken için ne yaptıgın... oyunu verirken ülkeni kime emanet ettiğin.. bilirleri ülkeni satarken ne tepki verdiğin.. paranı kimlere harcagıdıgın vs...
tabi her insanın sosyal konumuna göre ne yaptıgı değişir..ama biz öğrenci milletin ilk görevi oyunu vermeden önce kime vereceğini iyi bir araştırmaktır en azından..vs..vs.. çok konustum

ülkü özcan demis ki:

karşına gelirse tebessüm edersin gülersin tabiki bunlar insanî tepkilerdir ama gülmek içinde bişeyler yapmaya çalışmazsın benim söylemeye çalıştığım bu..sen yanlış anlamışsın yada ben eksik anlatmışım..

21 Ekim 2007 19:37   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
Arkadaşlar bu PKK zannediyor ki biz yani Türk devleti, Türk milleti silah sıkmasını bilmez...

Birazda PKK lıların ve teröristlerin huzuru bozulsun anasını satıyım, ogün samast gibiler değil onlar zaten hazır da çevremdeki en okumuş en aklı başında en eğitimli adamlar bile delirmek üzere gözlerini karartmak üzere az kaldı...

21 Ekim 2007 19:47   mesajın adresini al  

_volkan_
_volkan_
mümkünse ogun samast gibi vatan hainleri bulaşmasın bu işe

johnny sacromoni demis ki:

Arkadaşlar bu PKK zannediyor ki biz yani Türk devleti, Türk milleti silah sıkmasını bilmez...

Birazda PKK lıların ve teröristlerin huzuru bozulsun anasını satıyım, ogün samast gibiler değil onlar zaten hazır da çevremdeki en okumuş en aklı başında en eğitimli adamlar bile delirmek üzere gözlerini karartmak üzere az kaldı...

4   21 Ekim 2007 19:48   mesajın adresini al  

ülkü özcan
ülkü özcan
evet haklısın duyarlılık gülmekle ölçülmez..ben onlara buna hiç üzülmemişler demedim zaten..ama benim içimden bişeye gülmek gelmiyo mesela..
neyse bu konu fazla uzadı..
buna çözüm üretmeli ve elimizden geleni de yapmalıyız bunda da çok haklısın..artık ne gerekiyosa..

burası ülkenin geleceğini etkileyecek insanlarla dolu..biz çözüm aramazsak bişeyler yapmazsak kim yapacak değil mi?
21 Ekim 2007 19:50   mesajın adresini al  

poccahontas
poccahontas
arkadaşlar bugün şehitlerimiz için 9:30 da ışıklar yanıp söndürülecek
 1   21 Ekim 2007 20:44   mesajın adresini al  

berdush®
berdush®
Türk milletinin başı sağolsun.
pkk denilen çapulcular canımızı acıtmaya çalışıyolar.Acıttılarda.
Ama bu pkk adına bir zafer değil son olucak inşallah.Gerekirse değil ırağa, abd ye girmek pahasına dahi olsa bu it soylarının kökü kazınacak.
Sitede pkk yı savunan 3-5 o.ç. vardı.üzerime köpeklerini salmışlar.itleri bilirsiniz.hırlar havlar ama tekmeyi yedimi zırlayıp kaçar.
pkk istanbuldada, dağdada aynı.İt soyları ancak havlamayı bilir.
bunca sene iyi niyetli olarak sorunu iyi yollarla çözmeye çalıştık.Ama itler fazla havladı.Artık susturulması gerekliki o günde bu gündür inşallah.

Ne Mutlu Türküm Diyene.

Bu vatanda yaşayan ya bu vatanı sevecek yada genelevdeki anasınıda alıp siktirip gidecek.
 2   21 Ekim 2007 21:38   mesajın adresini al  

ivy * kartanesi
ivy * kartanesi
ne oldu yine aynı senaryo deil mi? not defterimde yazan ilk yazıyı okuyun yine aynı senaryo..değişen hiç bir şey olmuyor. sadece kişiler değişiyor. bir yıl önce benim abim, şimdi bir başkasının...ama acı aynı yüreklerde..umudumu kaybediyorum..insanlar bu acıyı tatmalımı HAYIR diyebilmek için illla!! yeter diyorum başka naların yürekleri yanmasın yalvarırım!! yeter!!! dayanamıyorum...
21 Ekim 2007 21:58   mesajın adresini al  

hüzün abi
hüzün abi
şerefsizlik kavramı ibnelik kavramının 21. yy litaretürüne anlam kazandıran pkk=talabani=barzani=abd dir. ülkemiz,vatanımız,milletimiz,bayrağımız acı tortusunu kendi kalbinde mutlak hissetmiştir. kalbimizde derin sancı olmuştur.
sınır ötesi operasyon bir hak mücadelesidir.
21 Ekim 2007 22:11   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Er yada geç Türkiye Cumhuriyeti olarak o K.Irak'a girip Barzani'nin de Talabani'ninde ceddini sülalesini çıktıkları yere geri sokacağız. Bugün alga geçip Kürt lideri eğil maymun bile vermem diyen o siyasi fahişe Talabani'nin Türk askerinin postallarını yalayacağı günler görmemize az kaldı. Siyasi irade ne kadar omurgasız olsa da vakit kazanmaya çalışsa da milletin iradesine er geç yenilecek. Öyle ottan boktan mevzularda referandum yapacağına g.tüne güveniyorsa bu konuda referandum yapsa ya Arap Kürt Partisi
21 Ekim 2007 22:17   mesajın adresini al  

væringjar
væringjar
Pentagon :
Our boys are going to do it!
21 Ekim 2007 22:30   mesajın adresini al  

comandante
comandante

væringjar demis ki:

Pentagon :
Our boys are going to do it!

Sen de Pentagon'dansın galiba. Baksana iyi biliyorsun bu ağızları.
21 Ekim 2007 22:37   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
protestolar çığ gibi büyüyo resmen... kaynaklar 12 ölü diyor ama burda okudum 16 yazılmış. hepsi için allah rahmet eylesin. huzur içinde yatsınlar , yattıkları toprak bol olsun. başımız sağolsun...
21 Ekim 2007 22:53   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  9  10  11  12  13  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 133 - 144

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009