Şırnak'taki askeri birlikler Hakkari sınırına kaydırılıyor
Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlarca mevkii bölgesinde meydana gelen çatışmada 14 askerin şehit olmasının ardından Şırnak'taki güvenlik güçleri Hakkari Yüksekova sınırına kaydırılıyor.
Son zamanlarda Bölgede yaşanan terör olayları nedeniyle operasyonlarını artıran Mehmetçik, Hakkari'deki PKK saldırısının ardından Beytüşşebap, Kato Dağı bölgesi ile Hakkari Çukurca sınırına kaydırılıyor. Gabar, Cudi, Namaz, Küpeli ve Kato dağlarında PKK terör örgütüne karşı operasyonlarını yoğunlaştıran güvenlik güçleri yaşanan terör olayı sonrası Hakkari sınırına kaydırılıyor. Operasyonlara komandolarla birlikte bölgeyi iyi tanıyan korucular da katılıyor.
sabah.com.tr
bi sonraki hedefleri yine şırnak olur heralde..
21 Ekim 2007 18:45
purepoison(can):):)
30 UN ÜSTÜNDE SERFSİZ ÖLÜ OLARAK ELE GEÇİRİLMİŞ OROSPU ÇOCUKLARI GEBERSİN ALLH BELALARINI VERSİN NASI İNSANLARSINIZ SİZ YAAAA AYYYY DELİRCEM KUDURDUM
21 Ekim 2007 18:52
ülkü özcan
bugün kadıköyde yürüyüş vardı..
istiklal marşını okuduktan sonra ağladım..
şimdide ağlıyorum...
yeter artık yaaa...
21 Ekim 2007 18:55
purepoison(can):):)
ÜLKÜ BENDE TAKSİMDEYDİM TÜYLRİM HALA DİKEN DİKEN HAY ALLHIM YAAA HBRLERİ İSLİO MUSUN TALBANİ DENN PİLSK HERİF RESMEN PKK NIN TERÖR ÖRGÜTÜ OLMADINI SÖLÜO :QAYYY SİNİR KÜPÜYÜM SUAN
21 Ekim 2007 18:57
ülkü özcan
sadece talabani mi?
dünya basınından bi tanesi bile terörist demiyo..
kürt isyancılar,kürtler,asiler gibi tabirler kullanıyolar..
ne zaman kabul etcekler bunların terörist olduklarını yaaa???
kafayı yemek üzereyim...
daha kaç isim duycaz?
hepsi bizim canımız..1 tanesi bile çok önemli bizim için...hergün 15 asker şehit oluyo..
bugün gülcanla da konuştuk bunları..insanlar bu vatan için canlarını veriyo,evlatlarını kaybediyo biz de saçma salak problemlerle uğraşıyoruz..
bunları görünce derdimiz yokmuş aslında dedim...
221 Ekim 2007 19:02
ülkü özcan
he ayrıca kimseyi yargılayamam tabiki ama bu olayların üzerine nasıl geyik yapılıp gülünebiliyo çözemedim açıkçası..
221 Ekim 2007 19:05
_volkan_
bu kadar basite indirgemeye gerek yok olayları... bir cümle üzerine bir arkadasımızın tebessüm yapması bugunun acısını yasamadıgını vs.. göstermez..
zaten yapılan geyikte.. konu uzerine değil.. yani askerlerin üzerine değil..
isterseniz bu gece geyik formunu kapatalım hatta tüm güldüren şeyleri yasaklayalım??
yapmayın abi basite indirgemeyin..
ülkü özcan demis ki:
he ayrıca kimseyi yargılayamam tabiki ama bu olayların üzerine nasıl geyik yapılıp gülünebiliyo çözemedim açıkçası..
321 Ekim 2007 19:09
ülkü özcan
basite indirgemek değil benimki..yargılayamam da dedim ayrıca..sadece ben anlayamıyorum o kadar..
321 Ekim 2007 19:13
under a violet moon
arkadaşımm anlayışında bi yanlışlık olmuşş seninn.. sadece kendinizinn duyarlı olduğunu zannediosunuz bu ülkede..
ülkü özcan demis ki:
21 Ekim 2007 19:17
_volkan_
yargılayamam demissin ama buraya yazman bunu bir yargılamadır.. bişi olmus tebessüm etmiş... ne var bunda.. sanki senin önünde birazdan şansına komik bisi olsa sen tebessüm etmeyeceksin...
bugun gazetede de vardı... bi adamı vatan haini densiz ilan etmişler.. neymiş. köpeğinin uztunde turk bayraklı bişi varmış.... bu şekilde aslında turk bayragının değerini inciten bunu kopege veren değil bunun vatan hainliği ilan eden... hayvan sevgisizliğimizi. hayvanları pislik kendimizi yüce görüşümüzü bu sekilde dışarıya vuruyor turk bayragınıda buna alet ediyoruz... ona gelene kadar ne insan köpekler var üstünde turk bayragı tasıyan... ya da türk bayragı altında baglılık yemini ederlerken pkklıları kahraman ilan eden. abd ye köle olup vatanın çıkarlarını iktidar ugruna satan...
tebessümle. köpekle ugrasacagımıza bu vatan hainleriyle ugrasalım beyler..
21 Ekim 2007 19:24
ülkü özcan
karşına gelirse tebessüm edersin gülersin tabiki bunlar insanî tepkilerdir ama gülmek içinde bişeyler yapmaya çalışmazsın benim söylemeye çalıştığım bu..sen yanlış anlamışsın yada ben eksik anlatmışım..
21 Ekim 2007 19:31
atalay
Türk milleti ne zaman uyanacak, sabrımızı mı zorluyorlar anlamıyorum.
Bu bölücüler bu örgüt askerimize kurşun atabilen bu gözü dönmüşler ya da bunu kendilerine yaptıranlar ne zaman fark edecekler bunlar Türk milletini ve Türk askerini daha da tetikliyor..
Ama olması gereken gaza gelip ben de asker olacağım diyip durduk yere kurşun atmak değildir..
Ama bu yapılanlar Türk askerini daha da tehlikeli kılar bunun farkına varmaları lazım.
Tarihe bakın, bu asker kendine yapılandan sonra, kuyruğu acıktan sonra ne zaman başarısız olmuş? Bu ne deli cesaretidir hiç anlamıyorum.
Bu operasyonlar için bu kuyruk acısı olmalı mıydı bu farklı bir tartışma konusu olur elbette..
Masa başında bizi durduranlar mı hain yoksa bize kurşun atanlar mı?? Ya da bunca akan kan üzerine masa başında akan kanlar hiçe ya hiçe sayılacaksa??
Düşündükçe tüğlerim diken diken oluyor
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15293
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.