ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Yüksekova 12 Şehit- Birileri K.Irak' a çağırıyor.
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  9  10  11  12  13  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 109 - 120

*sütoğlan*
*sütoğlan*
Ayrıca hükümet sözcüsü cemil cicek'i de yaptıgı acıklamadan dolayı kınıyorum.
Asıl şimdi konusma zamanıdır.250 terorist burnumuzun dibine kadar giebiliyor ve vatan evlatlarının canına kıyabiliyorsa hep susuşumuzdan kaynaklanıyor.
 1   21 Ekim 2007 17:19   mesajın adresini al  

zodiac
zodiac

Bugun 20,00 den itibaren verilen kararla belli olacak...
susmak yasak artık...
21 Ekim 2007 17:25   mesajın adresini al  

væringjar
væringjar

no control demis ki:

ancak onlarda abd olmadan hiç birşey olduuklarının farkındalar.ikinci bir planları yok..şimdi ise yaşanan abd nin iki maşasını birbirine sürtmesinden başka birşey diildir.ülkede bir milliyetçilik dalgası daha başlamıştır...

bugun samsunda polis tarafından yasal bir dergiyi satmaya çalısırken vurulan 18 yaşındaki ferhat için basın açıklaması yapan bir gruba linç girişiminde bulunuldu..kaldıkı o dergi ve çevresinin kürt milliyetçiliğiyle alakası yoktur....

gennelkurmayın ıstediği oluyor ve halk gerekli tepkisini oluşturup linçe başlıyor...

Bunca bomba haberlerinin gürültüsü arasında kimbilir kaç masum zarar görecek öfkeli vatanseverler(!) in eliyle, ve haberimiz olmayacak.
21 Ekim 2007 17:32   mesajın adresini al  

modern mystic
modern mystic
bu linç timine hadi dağlarda pkk yla savaşmaya gidin desen gitmezler..
onların işi tatminsiz gemiş hayatlarında bu tip fırsatlardan istifade tatmin yaşamaktır..
 1   21 Ekim 2007 17:43   mesajın adresini al  

devilsting
devilsting
Çatışmalar sonucunda, saat 16.30 itibariyle etkisiz hale getirilen terorist sayısı 32'ye ulaşmıştır.

Genelkurmay Başkanlığı
21 Ekim 2007 17:45   mesajın adresini al  

oliferia
oliferia
Anneler,
Aslında şehitlerden çok onlar için üzülüyorum...Yaratan onlara cennetin en güzel yerini sunacak biliyoruz ki...Ama anneler...Şimdi ne yapacaklar acaba, nasıl uyuyup, nasıl yemek yiyecekler, yüzlerindeki tebessüm kaç yıl silinecek? İçlerindeki öfkeyi nerelere vuracaklar, nasıl taşacaklar kim bilir...

Hayat eşleri,
Nasıl o yastıklara bir baş koyup uykulara dalacaklar? Kimin çocuğuna annelik edecekler? Şimdi artık kimin yolunu gözleyecekler?

Çocuklar,
Yazıkki babalarını hiçbir zaman anımsamayacaklar, ellerinde resimler yıllar sonra soracaklar eminim ''anne babam nerde'' diye...Ağlayacaklar. Yetim kalacaklar...

Ve babalar,
Hayatlarının en acı gününde bile eminimki göğüslerini gererek yürüyecek o yüce insanlar, o eli öpülesi insanlar, eminim ağlayamayacaklar bile, diller susacak, kitlenecek bakışları...

Ve son olarak soruyorum,
Kim verecek bunun hesabını?

Bir Fatihayı esirgemeyelim arkadaşlar...
 3   21 Ekim 2007 17:49   mesajın adresini al  

_volkan_
_volkan_
kızmayın.. sakın kızmayın... ve çarpıtmayın diyeceklerimi... hepiniz kadar üzülüyorum bu şehit haberlerine ama

başbakanımız demedi mi ben büyük ortadogu projesinin eşbaşkanıyım diye (kürdistanı turkiye sınırlarında gösteren proje)
cumhurbaskanımız demedi mi. bu ulkenin terör ile yaşamayı öğrenmesi lazım diye?
hükümetimiz değil mi barzaninin türkiyedeki işlerine göz yuman ve bu işler değilmi barzaninin finansal desteğinin en buyuk kısmı?
yine bizim basbakan değil mi her seferinde abd ile konustuk onlar halledecek diyen
yine bizim hükümetimiz değil mi sınır otesi operasyonu elinden geldiğince erteleyen?
meclisteki dtpliler değil mi askerlerimizi öldürenleri kahraman seçen?

ve biz değil miyiz bunlara %47 oy veren? bile bile.. göre göre... abd ile işbirliği içinde olduklarını bilerek hissederek görerek...... ve abdnin pkk yı desteklediğini bilerek...

konusma vakti konusma vakti.... öyle mi?? 22 temmuz du bizim için en büyük konusma vakti... ne yaptık?
21 Ekim 2007 18:26   mesajın adresini al  

züreyy-fa
züreyy-fa

bu kadar teknolojiye ve harcamaya gerek yok,daha kolay ve daha ucuz bir yol var bu konuda

KÖY KORUCULARI...

modern mystic demis ki:

PKK ya Tabura pusu kurulması için ABD yardım etti iddiası yapıldı...

ABD uydu yardımıyla tespit ettiği hareketleri pkk ya aktarıyor, ve pkk nın optimum noktada pusu kurması sağlanıyor...

gayet mantıklı..

21 Ekim 2007 18:27   mesajın adresini al  

züreyy-fa
züreyy-fa
aziz nesin'in % lik dilimine giren tiplerden onlar...

modern mystic demis ki:

bu linç timine hadi dağlarda pkk yla savaşmaya gidin desen gitmezler..
onların işi tatminsiz gemiş hayatlarında bu tip fırsatlardan istifade tatmin yaşamaktır..

21 Ekim 2007 18:28   mesajın adresini al  

...desertrose...
...desertrose...
tayyipe soruyorum 12 şehit içinde amerikadaki çürük raporu alan oğlun olsa ne yapardın?
21 Ekim 2007 18:29   mesajın adresini al  

tkakv
tkakv
http://www.youtube.com/watch?v=FjULiCMyeQs

adam cok guzel bır sekılde ozetlemıs...
21 Ekim 2007 18:31   mesajın adresini al  

züreyy-fa
züreyy-fa
iki tarafta da kan dökülüyor,onlarında anaları babaları akrabaları var,bu ne onların ne bizim suçumuz,bu ABD nin oyununun bir parçası ve her iki taraftanda ölenler bu oyunun içinde ölüyorlar,şimdi asıl yokedilmesi gerekenler PKK lılar değil sanmayın ki PKK yı savunuyorum,gider 10 pkk lı öldürürsün tekrar 20 olur bunun sonu yok...bu oyun herşeye rağmen oynanmaya devam edecek kardeş kanı dökülmeye devam edecek,oyun nerde biter kesin değil...umarım ortadoğu karanlığında bitmez...

devilsting demis ki:

Çatışmalar sonucunda, saat 16.30 itibariyle etkisiz hale getirilen terorist sayısı 32'ye ulaşmıştır.

Genelkurmay Başkanlığı

21 Ekim 2007 18:37   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  9  10  11  12  13  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 109 - 120

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009