ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Yüksekova 12 Şehit- Birileri K.Irak' a çağırıyor.
pkk amerika teror kuzey irak
Sayfalar: 1  2  3  4  5  9  10  11  12  13  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

luca leotardo
luca leotardo
Arkadaşlar az önce Tv' den geçen alt yazıda Yüksekova' da askeri birliğe baskın düzenlendiği 12 şehit olduğu bildiridli. Yaralı sayısı hakkında bilgi yok.

Birileri (K. Irak ve ABD) bize oraya gelmeyin derken bir yandan da böyle provakatif hareketlerle oraya o bataklığa çekmeye çalışıyorlar.

Kamuoyunda hadi gidelim artık baskısı oluşturuluyor, oraya gidince de ABD, Irak Peşmergeleri ve ülkedeki örgüt militanları aracılığıyla bir savaş başlayacak gibi arkadaşlar(gibisi fazla)...

21 Ekim 2007 11:49   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
Şu anda örgüt tarafından istenilen diğer bir amaç ise milletimizi birbiri içerisinde etnik ayrımcılığa sevketmek suretiyle ülkeyi de bölünmeye itmektir.
21 Ekim 2007 11:51   mesajın adresini al  

chillipepper
chillipepper
maalesef üzülerek söylüyorum ki, bu başlık daha önce verilen dokuz şehit haberinin devamı konumunda oluyor :((((((
21 Ekim 2007 11:52   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
Bu arada 13 şehit oldu.

O başlığa da baktım lakin mekanlar farklı idi o itibarla bunu açtım.
21 Ekim 2007 11:54   mesajın adresini al  

chillipepper
chillipepper
johnny sacromoni demis ki:

Bu arada 13 şehit oldu.

O başlığa da baktım lakin mekanlar farklı idi o itibarla bunu açtım.

boşver zaten arkadaşım, gün; artık 'o başlık açılmıştı, bu başlık şurdaydı' konuşmalarının yapılacağı gün değil...zaten ben onu söylemek için yazmamıştım onu...artık boş ve gereksiz konuşmalar yapacak zamanımız kalmadı. ben başlıktan ziyade, şehit sayısının hızla artmasını belirtmek istemiştim :((((
21 Ekim 2007 12:00   mesajın adresini al  

modern mystic
modern mystic
yarı eğitimli peşmergelerle çarpışmak, 3000-4000 metre seviyede seyyar pkk lı gruplarla savaşmaktan daha iyidir...
Türkiyeyi sadece olası bir Ambargo ve sıcak para kaçışı zor duruma sokar..
ekonomiyi tamamen dışa bağımlı hale getirirken neden bugünleri düşünmediler:
 1   21 Ekim 2007 12:06   mesajın adresini al  

tsigalko
tsigalko
bu ne cesarettir ki tabura saldırılıyor.. oralarda neden bordo bereliler yok anlamış değilim.. neler dönüyor bu işin arkasında?
21 Ekim 2007 12:07   mesajın adresini al  

modern mystic
modern mystic
gerilla taktiği arkadaşm, her zaman zayıf noktalara saldırıp kayıp verdirirler amaç moral bozmak zaten....onlar bir yeri ele geçermeye çalışmıyorlar..
bu nedenler onların lojistiğini kesmek zorundalar..ve bu nedenle kuzey ırak'ta ABD destekli Peşmergeleri dağıtmak zorundalar...
 1   21 Ekim 2007 12:12   mesajın adresini al  

cenk_arkan1905
cenk_arkan1905
arkadaşlar son sayı sanırım 15 şehit 16 yaralı ve 10 üzerinden kayıp olduğu... gelen bir habere göre köprü havaya uçurulmuş sevkiyat sırasında.... sormak lazım şimdi bazı kesimlere;
AKP'YE OY VERDİKLERİ İÇİN ŞİMDİ HALA HAYATLARINDAN MEMNUNLARMI, GEREK CAHİL DEDİĞİMİZ ERZAK İÇİN OY VERENLER, GEREKSE ARAMIZDA OLAN GAYET EĞİTİM SEVİYESİ YÜKSEK OLMASINA RAĞMEN BU ADAMLARA YANI TURKIYE CUMHURİYETİNİN ONURUNU HAYSİYETİNİ YOK EDENLERE OY VERENLER?????
 2   21 Ekim 2007 12:19   mesajın adresini al  

modern mystic
modern mystic
:))))

Ak parti bu tezkere işini kışa kadar uzatacak...böylece askeri operasyon iyice zorlaşacak...böylece ne şiş nede kebap yanacak..

ha bu arada Tekelide satıuyorlar...son bilezikte gitti :))))
 1   21 Ekim 2007 12:22   mesajın adresini al  

ange
ange
şehit 16 olmuş 6 asker kaçırılmış göt herif hala istanbulda oy kullanma derdinde..
 3   21 Ekim 2007 12:22   mesajın adresini al  

chillipepper
chillipepper
cenk_arkan1905 demis ki:

arkadaşlar son sayı sanırım 15 şehit 16 yaralı ve 10 üzerinden kayıp olduğu... gelen bir habere göre köprü havaya uçurulmuş sevkiyat sırasında.... sormak lazım şimdi bazı kesimlere;
AKP'YE OY VERDİKLERİ İÇİN ŞİMDİ HALA HAYATLARINDAN MEMNUNLARMI, GEREK CAHİL DEDİĞİMİZ ERZAK İÇİN OY VERENLER, GEREKSE ARAMIZDA OLAN GAYET EĞİTİM SEVİYESİ YÜKSEK OLMASINA RAĞMEN BU ADAMLARA YANI TURKIYE CUMHURİYETİNİN ONURUNU HAYSİYETİNİ YOK EDENLERE OY VERENLER?????

senin bahsettiğin bu kesimden elemanları ben referandum oylamasında evet oyu vermek için geldiklerinde gördüm zaten...etrafa ilan ede ede evet oyu vereceklerini söyleyen, ihalelerin kaymaklarını toplayan, altlarında en kötüsü olarak range roverlar, audi Q7'ler bulunan çıkarcı insanlar bunlar...bunlar için en önemlisi para gerisi teferruattır...bizim gibi vatanından başka bi malvarlığı olmayanlar için de en önemlisi vatan gerisi teferruattır...

5   21 Ekim 2007 12:26   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  9  10  11  12  13  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008