ben artık dayanamıyorum..kalbim almıyor..fena oluyorum...
21 Ekim 2007 21:54
souvereign jr.
hergün çatışma haberi duymaktan , şehit vermekten biz bıktık , durdurulsun şu terör artık! gene pkk ateşkes yapacak yakında gene giremicez. aradan zaman geçecek gene başlıcaklar gene ateşkes bu böyle devam eder. lütfen artık girelim , pkklı bırakmıyalım ortada!
21 Ekim 2007 23:19
sempativet
14 oldu malesef ölü sayısı:(
artık tüm herkezin birşeyler yapma zamanı diyorum ben sustukça bunlar kendilerini bi bok sanmaya basladılar kömür va para larla susturdular coğu aciz insanı
artık herkez tepkisini göstersin uyuma EYY MİLLET susmak ACİZLERİN işi akıllan artık!!!
21 Ekim 2007 23:39
bigbang
şimdi de 9 şehit ..24 senede kaç tane vatandaşımız katlettiler..onlar ve onları detekleyen şerefsizdir,vatan hainidir,psikolojik deliden olma manyaktır!
15 Ağustos 2008 20:19
bigbang
kişinin sosyal ve kültürel hakları verilmediği zaman sokağa çıkıp adam vurmasının caiz olduğunu gösteren bir örgütmüş. neymiş? terör örgütüymüş.
e be y.rraaam!
hala bacağında kırıklarla evinde yatan halamın oğlunun suçu günahı ne? güngören'de bomba patlatınca, yollara mayın döşeyip patlatınca, bebekleri acımasızca vurunca, ortalığın anasını s.kince kültürel ve sosyal hakların mı veriliyor? sosyal hakların yok diye illa gidip alakasız insanları mı öldüreceksin? o zaman benim de haklarım verilmeyince ben de geleyim senin .mına koyayım?
hükümeti seçen halk olduğu için halka mı kızgınsın? onun için mi halka saldırıyorsun? hiç sanmıyorum. sen bunu artık alışkanlık haline getirmişsin. senin amacın verilmeyen haklarını almak istemek değil öc almak. sen kızgınsın ve kendince devletten öcünü alıyorsun. hatta öc aldığından bile eminim değilim. dolduruluşa geliyorsun sen de. devletten öcünü aldığını zannediyorsun ama hedefini şaşırıyorsun. senin amacın üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.
bırakın eziliyoruz ayaklarını!
edit: ah pardon küfür ettim yaaa :( çok üzgünüm dostlar..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15292
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.