| |
under a violet moon
|
yaaa abii harbideenn yapalımm süreklii böle şeylerr :)) bende çok eğlendimmm :D buarada alicimmm cansuu ulaşmışmıı yerinee sağsalimm?? hbrinn varmıı???
|
|
~ 299 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
ben eklemem dedim havam batsın(H)
*cinali* demis ki:
yuaw bugün gelenler eklesin beni öncelikle :D gün güzeldi akşamıda ama bi bilek kurban verdik (burkuldu) :((( o olay dışında keyifliydi her hafta isterim ben bundan sonra sölemesi benden :)
|
|
|
~ 299 gün
|
|
| |
hasnicktir
|
ben imth ile haberleştim evet eve sağ salim gitmiş.
bu arada ikinci jumbo pizzayı kim yemişti :)))))))
|
|
~ 299 gün
|
|
| |
rignahic
|
ben yemedim , kurbağa olıyım , güzel prensesler öpsünki ben yemedim :)
bir konuya daha açıklık getireyim , hani hastanede görmeye giittiğim hemşireler vardıya .. onların fotolarını çektim azzzz sonra ..
|
|
~ 299 gün
|
|
| |
under a violet moon
|
tümm pizzalarıı sen yedinnnn :)) bizdenn sonradaa dvm ettinn senn :P hemşirelerii nie çekionn yaa pess :D
|
|
~ 299 gün
|
|
| |
*cinali*
|
walla bilmiyum teli olmadığı için soramadım :S:(
leviathan demis ki:
yaaa abii harbideenn yapalımm süreklii böle şeylerr :)) bende çok eğlendimmm :D buarada alicimmm cansuu ulaşmışmıı yerinee sağsalimm?? hbrinn varmıı???
|
|
|
~ 299 gün
|
|
| |
under a violet moon
|
tühh yaa keşke alsaydmm ben onun tlf numarsını :((
|
|
~ 299 gün
|
|
| |
*cinali*
|
keşke
leviathan demis ki:
tühh yaa keşke alsaydmm ben onun tlf numarsını :((
|
|
|
~ 299 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
ya edniz haberleştim sağ salim gitmiş demiş ya yukardda:)
|
|
~ 298 gün
|
|
| |
yavruş :)dişikartal
|
|
|
~ 298 gün
|
|
| |
***perihel
|
evet başta çok üşüdük ama üzücü bi olay yaşadık lahmacun sakatlandı malesef ama güzeldi güzel oynuyolar akşamında çok eğlendik teşekkür ederim hepinize önce beni eve yollamadığınız sonrada vaktinde ulaştırmak için gösterdiğiniz çabalar için=) bir problem çıkmadı.taksici amcaya ayıp oldu biraz başta ama toparladım sonradan anlatırım.. teşekkür ederim hepinize organizasyonu düzenleyen melihe ayrıca teşekkürler
|
|
~ 298 gün
|
|
| |
rignahic
|
nedemek efendim , bizde kimse arkada kalmaz.. sanada çok geçmiş olsun.. ii dinlen .. bidahaki maçtaa bukadar kolay sayı attırmam.. umarım yediğin bloklar rüyalarına giriyordur :Pp
|
|
~ 297 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
ne blogu be ben turnike bile görmedim maçta:P
rignahic demis ki:
nedemek efendim , bizde kimse arkada kalmaz.. sanada çok geçmiş olsun.. ii dinlen .. bidahaki maçtaa bukadar kolay sayı attırmam.. umarım yediğin bloklar rüyalarına giriyordur :Pp
|
|
|
~ 297 gün
|
|
| |
*cinali*
|
yaww bizim iki üç resmimimz wardı onlar nerde yaaa
|
|
~ 295 gün
|
|
| |
hasnicktir
|
resimler bende ama nasıl paylaşacağımı bilemedim :) rapide mi atsam yoksa nasıl yapalım siz söyleyin.
|
|
~ 293 gün
|
|
| |
*cinali*
|
Valla Kafana Göre takıl yeterki alalım resimleri ne ektiniz merak ediom çünkü
|
|
~ 290 gün
|
|
| |
hasnicktir
|
|
|
~ 289 gün
|
|
| |
sovalye
|
hasteşekkür ederiz resimler için fotomakinen dert görmesin...
|
|
~ 270 gün
|
|
| |