*cinali* demis ki:
yuaw bugün gelenler eklesin beni öncelikle :D gün güzeldi akşamıda ama bi bilek kurban verdik (burkuldu) :((( o olay dışında keyifliydi her hafta isterim ben bundan sonra sölemesi benden :)
28 Ekim 2007 22:13
kiss saranda okto :)
ben imth ile haberleştim evet eve sağ salim gitmiş.
bu arada ikinci jumbo pizzayı kim yemişti :)))))))
28 Ekim 2007 22:34
rignahic
ben yemedim , kurbağa olıyım , güzel prensesler öpsünki ben yemedim :)
bir konuya daha açıklık getireyim , hani hastanede görmeye giittiğim hemşireler vardıya .. onların fotolarını çektim azzzz sonra ..
28 Ekim 2007 22:40
under a violet moon
tümm pizzalarıı sen yedinnnn :)) bizdenn sonradaa dvm ettinn senn :P hemşirelerii nie çekionn yaa pess :D
ya edniz haberleştim sağ salim gitmiş demiş ya yukardda:)
29 Ekim 2007 09:34
yavruş :)dişikartal
ne güsel eğlenmişinizz:D
29 Ekim 2007 14:47
***perihel
evet başta çok üşüdük ama üzücü bi olay yaşadık lahmacun sakatlandı malesef ama güzeldi güzel oynuyolar akşamında çok eğlendik teşekkür ederim hepinize önce beni eve yollamadığınız sonrada vaktinde ulaştırmak için gösterdiğiniz çabalar için=) bir problem çıkmadı.taksici amcaya ayıp oldu biraz başta ama toparladım sonradan anlatırım.. teşekkür ederim hepinize organizasyonu düzenleyen melihe ayrıca teşekkürler
29 Ekim 2007 15:29
rignahic
nedemek efendim , bizde kimse arkada kalmaz.. sanada çok geçmiş olsun.. ii dinlen .. bidahaki maçtaa bukadar kolay sayı attırmam.. umarım yediğin bloklar rüyalarına giriyordur :Pp
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15286
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.