ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > aktivite > basketbol kapışması - volume 2
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

rignahic
rignahic
14:30da gimanın önünde buluşucazda sizi nasıl tanıyacam :) her kez biryerlerine bişey taksın ..
28 Ekim 2007 10:19   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
sen yakan karanfil tak biz seni alırız:)

rignahic demis ki:

14:30da gimanın önünde buluşucazda sizi nasıl tanıyacam :) her kez biryerlerine bişey taksın ..

28 Ekim 2007 10:40   mesajın adresini al  

yavruş :)dişikartal
gecenin sonunda olnalrdan dolayı ve de yorgunluktan katılmaktan vazgeçiyorum üzgünüm.....
28 Ekim 2007 11:42   mesajın adresini al  

tsigalko
tsigalko
yavruş :)dişikartal demis ki:

gecenin sonunda olnalrdan dolayı ve de yorgunluktan katılmaktan vazgeçiyorum üzgünüm.....

biz senin aktivitene böyle mi yaptık.. küserim gelmezsen..
28 Ekim 2007 12:03   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
noldu gene be:S

yavruş :)dişikartal demis ki:

28 Ekim 2007 12:23   mesajın adresini al  

sorma yaa gene fazla bi ödeme söz konusu yahu napabilirm kee:(
28 Ekim 2007 13:19   mesajın adresini al  

rignahic
rignahic
kim kazandı diye sormayın , tabiki dostluk kazandı.. maç sonuçlanmadı , (oysaki tam yeniyorduk )

maç sonrası yapılan , güzel muhabbete, maça katılanlara ve izlemeye gelenlere teşekkür eder..

çekilen fotoğraflarımın , bir an önce bana ulaşılıp gönderilmesini arz ederim :Pp

bu ara maç sırasında sakatlanan arkadaşa çok geçmiş olsun ( kusura bakma isim özürlüyüm , ilk tanıştıklarımın , ismini hayatta hatırlayamam )

bir dahaki organizasyonda görüşmek üzere...
28 Ekim 2007 21:05   mesajın adresini al  

*cinali*
*cinali*
yuaw bugün gelenler eklesin beni öncelikle :D gün güzeldi akşamıda ama bi bilek kurban verdik (burkuldu) :((( o olay dışında keyifliydi her hafta isterim ben bundan sonra sölemesi benden :)
28 Ekim 2007 21:11   mesajın adresini al  

*cinali*
*cinali*
yawwbırak arkadaşım bide yeniyolarmış yenmiyelim diye adamı sakatladınız bide utanmadan yazıon hea:)))

Şaka bi yana maç felan bahane sohbet ortam şahane desem yeridir azdık ama özdük çok gırgırdık açlığın vemiş olduğu çeneyle milletin beynini yedim ama doymadım üstünede sölemesi ayıptır jumbo boy pizza yedik bu şahışla :D

rignahic demis ki:

kim kazandı diye sormayın , tabiki dostluk kazandı.. maç sonuçlanmadı , (oysaki tam yeniyorduk )

maç sonrası yapılan , güzel muhabbete, maça katılanlara ve izlemeye gelenlere teşekkür eder..

çekilen fotoğraflarımın , bir an önce bana ulaşılıp gönderilmesini arz ederim :Pp

bu ara maç sırasında sakatlanan arkadaşa çok geçmiş olsun ( kusura bakma isim özürlüyüm , ilk tanıştıklarımın , ismini hayatta hatırlayamam )

bir dahaki organizasyonda görüşmek üzere...

28 Ekim 2007 21:25   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
ben gelmem valla beni aşar yoruldum:)yaşlanmışım kafa kaldırmıo bi saatten sonra

*cinali* demis ki:

yuaw bugün gelenler eklesin beni öncelikle :D gün güzeldi akşamıda ama bi bilek kurban verdik (burkuldu) :((( o olay dışında keyifliydi her hafta isterim ben bundan sonra sölemesi benden :)

28 Ekim 2007 21:27   mesajın adresini al  

tsigalko
tsigalko
aktivite sahibi olarak gelip basketbol oynayanlara, soğukta bizi izleyip üşüyenlere tüm kalbi ve bileği buruklara selam gönderiyorum.. sağolun,varolun..:))

lahmacunun sınav arifesinde bileğini burkmasına vesile olduğum için ayrıca sevinçliyim.. fazla yaşamazsın demişti bana bir forumda.. rövanşını almış oldum..:D şaka bir yana geçmiş olsun lahmacun.. 1.5 acılı lahmacun..

açtığım 2 basketbol aktivitesine de gelen tek kişi olan eski nicki maledictious, yeni nicki anlamadım, adı necmiye arkadasıma da ayrı bir parantez açma ihtiyacı hissettim.. tesekkür ederim..

perihelede organizasyonda yardımcı rolünden dolayı müteşekirim..

hayvani pivot cihangire, bir boy küçüğü hayvani cinaliye, imgthe, taner cana,hasnicktire organizasyumda bulunduklarından dolayı tesekkürü borç bildim..

adamım özgeyik şövalye sana da selam gönderiyorum..
28 Ekim 2007 21:50   mesajın adresini al  

under a violet moon
under a violet moon
asıl biz sana teşekkür ederizz melihcimm :)) organizasyonn yaptığınn içinn

tsigalko demis ki:

aktivite sahibi olarak gelip basketbol oynayanlara, soğukta bizi izleyip üşüyenlere tüm kalbi ve bileği buruklara selam gönderiyorum.. sağolun,varolun..:))

lahmacunun sınav arifesinde bileğini burkmasına vesile olduğum için ayrıca sevinçliyim.. fazla yaşamazsın demişti bana bir forumda.. rövanşını almış oldum..:D şaka bir yana geçmiş olsun lahmacun.. 1.5 acılı lahmacun..

açtığım 2 basketbol aktivitesine de gelen tek kişi olan eski nicki maledictious, yeni nicki anlamadım, adı necmiye arkadasıma da ayrı bir parantez açma ihtiyacı hissettim.. tesekkür ederim..

perihelede organizasyonda yardımcı rolünden dolayı müteşekirim..

hayvani pivot cihangire, bir boy küçüğü hayvani cinaliye, imgthe, taner cana,hasnicktire organizasyumda bulunduklarından dolayı tesekkürü borç bildim..

adamım özgeyik şövalye sana da selam gönderiyorum..

28 Ekim 2007 21:58   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009