ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > Lincoln: Milli Takım’ı düşünürüm
galatasaray milli takim lincoln
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

kretzsche
kretzsche
Brezilyalı futbolcu Türk vatandaşlığına geçerek A Milli Takım'da forma giymesiyle ilgili ise, Bu konuyu ben de gazetelerden takip ediyorum. Şu ana kadar resmi olarak bana gelmiş bir teklif yok. Böyle bir teklif gelirse, bana büyük gurur verir ve sevdiğim insanlarla bir araya gelip düşünürüm. Yöneticilerime ve aileme danışıp karar veririm. Türk vatandaşlığına geçersem, Milli Takım'da oynamak işin zor kısmı değil, zor kısım ismimi değiştirmek olacaktır diye konuştu.

evet sol bekte gökçek wederson, orta sahada lincoln,aurelio, forvette nobre..

yeni türk milli takımı =) (brezilya b takımı)
 4   18 Ekim 2007 19:15   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
kaynak: http://www.ntvspor.net/Pages/16059.ASP

lincoln süper oyuncu ..

peki ya milli takımda kaç devşirme oynacağına dair etik bir kural var mı?

bir oynarsa on bir de oynamalı mı?

oynamıyorsa neden oynamasın? mehmet aurelio oynuyor lincoln daha iyi topçu o da mı oynamalı?

yoksa iki brezilyalı fazla gelir mehmet aurelioyu çıkarıp lincoln'ü mü koyalım?

bir zamanlar ajax'ın tüm kadrosu hollandalı, mancheter united ingiliz takımıydı .. birkaç tane yabancıları vardı .. glasgow rangers'ın 10 tane yabancısı var diye şaşırırdık .. endüstriyel futbol milli takımları da pençesine aldı gördüğümüz gibi..
18 Ekim 2007 19:17   mesajın adresini al  

çokrail
çokrail
son zamanlarda işimiz gücümüz ya birilerini türk yapıp ülkemiz adına yarıştırmak, ya da diğer türki cumhuriyetlerdeki iyilere sahip çıkıp türkiye adına yarıştırmak zaten. ben saf türk istiyorum aga. oranın buranın adamı yarışmasın benim yerime.
18 Ekim 2007 19:28   mesajın adresini al  

bonaventure
bonaventure
alman-brezilya ortak yapımı milli takım benim takımım olabilir mi?

fransayı da temcit plavı gibi önümüze koymayın zira onlar en azından oyuncuların üst yapısını, kültürünü fransa da veriyor.
18 Ekim 2007 19:29   mesajın adresini al  

peter pan
peter pan
çoğu ülkede milli futbolda milleyet olayı bitti artık. ha madem aurelio girdi takıma, lincoln de girmeli türk vatandaşlığına geçerse. takıma güç katacağı aşikar.
lakin yine de böyle olmasaydı daha iyi olurdu.
gerçi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkes Türk değil mi. olsun madem.
ama yine de uluslararası futbol platformunda ciddi şekilde irdelenmesi gereken bir konu bu...
18 Ekim 2007 19:29   mesajın adresini al  

peter pan
peter pan
Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ise Galatasaray Kulübü olarak böyle bir girişimleri olmadığını belirtti.

Brezilyalı futbolcunun ise yakın çevresine Türkiye'yi henüz çok fazla tanımadığını ve Türk vatandaşlığına geçmeyi şimdilik düşünmediğini söylediği öğrenildi.

kaynak: http://www.webaslan.com/haberler/24540.php
18 Ekim 2007 19:35   mesajın adresini al  

buraak
buraak
70 milyondan adam gibi bi 10 çıkmadı bizde lincolnü oynatalım aq. harrbiden hayali bile süper oluyoo :D
18 Ekim 2007 19:45   mesajın adresini al  

off the record
off the record
Scolari'yi teknik direktör Pele'yi de federasyon başkanı yaptık mı tamamdır aq
 2   18 Ekim 2007 19:55   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
çok iyi olur bence. deco portekiz'de nası oynuyosa , lincoln de oynayabilir türk milli takımı'nda tıpkı mehmet aurelio gibi. brezilya milli takımı'nda oynaması çok zor çünkü mevkisinde kaka , ronaldinho gibi isimler var.

keşke altyapıdan yetişen oyuncular sönmese hemen...
18 Ekim 2007 20:05   mesajın adresini al  

-sokarca-
-sokarca-
lincoln zamanında almanya milli takımını denedi tutmadıydı

turk olsun oda cok yararlı olur , gotten bacaklı emrenin yerine oynar :d
 1   18 Ekim 2007 20:08   mesajın adresini al  

-kaan-
-kaan-
yürüsün gitsin yıldırayın ne farkı var milli takım teknk sorumlusuysan yıldırayı monte edeceksin önce takıma,sakatmış yerler sakatlığını gel lan buraya diye bağırabileceksin en azından milli takım kafilesinde olıcakkk ayy hocamm kabız oldum kusura bakmıyın gelemiyorum tarzda sakatım gelemiyorum diyemez hiçbir milli takım futbolcusu böle birşeyede hiçbir milli takım hocası göz yumamaz lincolnmüşş peehhh...
 2   18 Ekim 2007 20:49   mesajın adresini al  

timmy
timmy
kaan gözünün yağını yiyim. sakat oyuncuyu gel lan diye çağırırsan milli takıma, randıman değil de başka bişeyi alırsın.

aurelio ya da karşıydım lincoln e de karşıyım.
 3   18 Ekim 2007 21:01   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009