ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > seri İlanlar > Erkek Doberman ya da Labrador
labrador doberman kopek
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

_volkan_
_volkan_
Bu başlığı ciddi bir geyik konusu yapabilme şansınızı önceden kabul etmekle beraber, profilde gözüken köpeğime kızıl renkte erkek doberman ya da labrador köpek aramaktayım... kendisiyle çiftleşmek üzere
sağlığı ve aşıları yerinde olan. Yakışıklısından ekonomik durumu iyi bi damat arıyoruz :)
sizin varsa ya da bir tanıdığınızın
17 Ekim 2007 18:40   mesajın adresini al  

şekeyy pancayııı=)
şekeyy pancayııı=)
bu benim kuşum haşmete helal kuş yemi yemiş bi dişi bulmama benzemiş=))

ben buldum valla çok mutlulur pakize ve haşmet çifti =D umarım sen de bulursunnn heeehe=P
17 Ekim 2007 19:15   mesajın adresini al  

sweetdreams
sweetdreams
doberman ya da labrador değil köpeğim,annesi kangal babası kurt gözleri mavi uyar mı?:))
yok yok bizimkinin hatunu var bembeyaz bişey çok güzel,köpeğine kumalık teklif edemem,çok ayıp:)
17 Ekim 2007 19:21   mesajın adresini al  

_volkan_
_volkan_
yok abla beyaz bozar bizim köpeği zaten :) türü türüne rengi rengine uygun bişi olsun istiyom. aynı şekerlikte yavrular almam lazım
17 Ekim 2007 19:33   mesajın adresini al  

sweetdreams
sweetdreams
:))
yavrularını büyütmek o kadar zevkli bişey oluyo ki,sanki erken yaşta torunun olmuş gibi:))
yavrımın yavrılarıııı diye seviyodum ben:)
Allah sana da göstersin torun sevgisini inşallah:))
17 Ekim 2007 20:03   mesajın adresini al  

witchontheroof
witchontheroof
ya arkadaşlar konuyla alakalı değil ama araya konduriyim dedim :Pp
bi grup felan kursak evcil hayvanlarınızın foto.larını ekleseniz nasıl olur ? :D
veya grup şart değil konu da olur resim eklenecek bi alan olsun yani neticede ne dersiniz ?
mesela ben sweetdreamsin köpeğini merak ettim şimdi hatta profilini bile kurcaladım ama foto. göremedim :D ama bu sırada ne gördüm doğum tarihlerimiz aynıymış :D
17 Ekim 2007 23:39   mesajın adresini al  

_volkan_
_volkan_
ya ben kuruyorum kuruyorum bu grubu :) ama kantin kapatıyo.. anlamadım gitti

witchontheroof demis ki:

bi grup felan kursak evcil hayvanlarınızın foto.larını ekleseniz nasıl olur ? :D
veya grup şart değil konu da olur resim eklenecek bi alan olsun yani neticede ne dersiniz ?
mesela ben sweetdreamsin köpeğini merak ettim şimdi hatta profilini bile kurcaladım ama foto. göremedim :D ama bu sırada ne gördüm doğum tarihlerimiz aynıymış :D

18 Ekim 2007 14:58   mesajın adresini al  

yavruş :)dişikartal
yavruş :)dişikartal
kirayı evlendirces miii volkiii :) aahh aahh yaşlandıkk zaman çabuk geçiyor... bak bizim kız büyümüş de gelinlik kız olmuş :))))
18 Ekim 2007 17:36   mesajın adresini al  

sweetdreams
sweetdreams

aynı mı?hadi ya:) güzelmiş:)
tamam pika'mın yani köpeğimizin resmini koyuyorum,sırf sen merak ettin diye:) yalnız isim uyduruk değil nüfus kağıdı var kendisinin,dikkatinizi çekerim:))resmi kayıtlarda bile ailemizden yani:)

witchontheroof demis ki:

18 Ekim 2007 17:52   mesajın adresini al  

_volkan_
_volkan_
çok tatlı len bu köpek :) yer bitiririm onu...

benimkininde pasaportu vari ustelik AB pasaportu var resimli çipli bişiler :) boynunda da çip var benim ve onun tüm bilgilkerini içeren. kaybolursa bulunsun diye :) ya da yurt dışına uçağa binişte sorun cıkmasın diye
18 Ekim 2007 19:13   mesajın adresini al  

sweetdreams
sweetdreams

tatlıdır yavrım benim,seninki de çok tatlı ya bayıldım gözlerine,çipli mipli son derece donanımlı diyosun yani güzelmiş:)

_volkan_ demis ki:

çok tatlı len bu köpek :) yer bitiririm onu...

benimkininde pasaportu vari ustelik AB pasaportu var resimli çipli bişiler :) boynunda da çip var benim ve onun tüm bilgilkerini içeren. kaybolursa bulunsun diye :) ya da yurt dışına uçağa binişte sorun cıkmasın diye

18 Ekim 2007 21:56   mesajın adresini al  

cici coşkun
cici coşkun
sarı pit nası? güzel breeding olur aslında değişşik bişey çıkar=))
18 Ekim 2007 22:11   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009