Keske birisi de bana dese kilo almıssın diye...camız gibide yiyorum aslında
17 Ekim 2007 00:19
purepoison(can):):)
heh işte bende böle sewiniorum :)
tutaste demis ki:
dün bana da kilo almışsın dedi bir teyze..
çok sevindim:))
17 Ekim 2007 00:20
yavruş :)dişikartal
kilo almış olmak istemem:p
17 Ekim 2007 00:24
tutaste
babam benimle somalili diye dalga geçiyor:((
annem kimse seni beğenmez diyor:((
tanıyanlar acıyarak bakıyor bana:((
ben niye bu kadar zayıfım yahu:((
17 Ekim 2007 00:24
ßµ®ãk
askerden once 69 kıloydum askerden geldım 81 kıloydum (: sımdı 77 kıloyum (: sunu anladımkı askerde gunun belırlı saatlerınde duzenli yenen yemek kılo aldırıyo onun harıcı bu calısma hayatında duzensız yemek yemekle kılo vermek boynumuzun borcu :D ne kdr guzel,bır erkek olarak bunları soylıyebılıyorum :D ya kızlar bunu yaparmıydı acaba(cevap askerlık değil :D :p )
117 Ekim 2007 00:26
souvereign jr.
aslında zayıf değiliz biz! atletikiz (H) :hıh:
17 Ekim 2007 00:27
yavruş :)dişikartal
bana öle dienlere vereceğim en güsel cvp ayhh bütün kızlar ben gibi olmak için rejim yapıo ben böle gayet iyiyimm:p
17 Ekim 2007 00:30
ehehe yavruşum verdin yine super cvp ı ehueu anacım aynen arkadaşınki gibi babam bana safinaz dio annem ne kadr iğrençsin aynaya bakıo musun dio hay allhım arklarım bileklerimi tutup ayhhhh bune böhü der gibi kendimden nefret ettim :S
17 Ekim 2007 00:32
henüzdüşünmedim
ben bazen kızlara yalandan
,
_bir derdin mi var ya ? diye soruyorum..tabi hatun iki dakka bir salşaklaşıyor.ardından;
_mükkemel zayıflamışsın da! .... diyince...
hatunda aptallığın yerini salak bir gülümseme ve mutluluk duygusu alıyor:...
zaten iyice sembolleştim..geçen bişi gözlemledim;
eskiden kaldırımda yyürürken kızların gözüne bakardık , şimdi g.tüne bakıyorz..çok ayıp:(
17 Ekim 2007 00:37
2che:)
insanoglu ne gariptir...kilo almakta vermek kadar normal bir olaydır..ama kilo aldıgını söyleseler bozulursun verdigini söyleseler mutlu olursun..
garip insan işte..
17 Ekim 2007 00:43
yaaaaaaaaaaaaaa ben bozuluommmmmmm ya bu geyik diil yeminle üzülüorum artık sinirlerim bozuluo böle bi iğrenç hissediorum:(
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15238
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.